Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok Miskolcon nem...

Hol találok Miskolcon nem magánrendelős pszihiátert?

Figyelt kérdés
A férjemen szeretnék segiteni.Szüksége van orvosra.4 éve vagyunk együtt és ha valami kis probléma akad azonnal nagy idegbetegség következik majd az ,hogy Ő felakasztja magát.Nagyon féltékeny és ezt is belekombinálja.Sajnálatomra ez nekem egy óriási teher,segitek neki mert a minap is megpróbálkozott dolgokkal és ennek véget kell vetnem.Az apukája is felakasztotta magát és rendszeresen ivott.Gondolom ez áll a háttérben.Kiszerettem már belőle,de egy segitséget megér.Zaklat jelenleg is ,hogy béküljünk ki de már csak kinból mondom hogy jól van majd megbeszéljük.Nem az első eset ez nála igy már nem birom cérnával
2014. júl. 25. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
A Semmelweis kórházban van a földszinten pszichiátria.
2014. júl. 25. 13:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Beutaló vagy valami kell hozzá?? Nem tudom a menetét.
2014. júl. 25. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett anno, mikor rájöttem, hogy segítségre van szükségem. Felhívtam a helyi gondozót, akik adtak egy időpontot a pszichológushoz, ő meg a beszélgetés után egy pszichiáterhez. Gyógyszert felírni ugyanis csak pszichiáter tud.
2014. júl. 26. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!