Kulfoldon elek, nincs Mo-n senkim, mi lesz a hivatalos leveleimmel?
Eddig anyukam vette at es szolt ha valami hivatalos levelem jott, de most hogy o mar nincs, el lesz adva a haza es hivatalos lakcimemet atjelentem az osszes altalam ismert hivatalnal es okmanyiradanal az en lakasomba (a lakas uresen all, evente egyszer latogatok csak haza).
Mi tortenik, ha a leveleket honapokig nem uriti senki? Szeretnem elkerulni,hogy valami buntetest kapjak vagy mas hatrany erjen csak mert nem nem tudtam valamirol.
Mi ilyen esetben a legjobb megoldas a levelekkel, ha nincs az embernek elo rokona mar a regi lakohelyen?
Egy idegen szomszedot tudok megbizni, hogy uritse a postaladat es irjon emailt ha jott nekem valami.
Mas otlet?
A postán külön pénzért kérheted, hogy a külföldi címedre kézbesítsék a leveleidet.
módosíthatja rendeltetési helyen a kézbesítés A feladó a küldemény címadatait az utólagos rendelkezésre vonatkozó szabályok megfelelő alkalmazásával – külön díj ellenében – a továbbítás után is, amelyet a Postának a megkezdéséig figyelembe kell vennie
a lakast igy semmi ertelme fenntartani, ha se kiadod, se nem laksz ott... sima penznyelo, tobbe kerul mintha evente egyszer hotelben szallnal meg.
el kell adni, ocsmanyirodaban bejelenteni a kulfoldi letelepedest es kesz, onnantol nem zargathat semmilyen hivatal.
mi igy csinaltuk.
'Ahogy a 2-es írta. Postán intézkedni'
És a lakás meg ottmarad ebek harmincadjára? Beköltöznek a csövesek arról sem tud. A lakásra is rá kell nézni.
4-es vagyok, nalunk majd egy evig allt a lakas mire sikerult eladni, es kozben folyamatosan fizetni kellett az alapdijakat, rezsit, meg pl a tavfutest amit ugye nem lehet szuneteltetni, boven tobbe kerult mintha egy ket hetre szallast foglalnank.
persze lehet varni arra, hogy majd felmegy a lakasar (nem fog, legalabbis nem brutalisan), de akkor meg legalabb addigis ki kene adni.
Nem az volt a kérdés, hogy mit tegyen az itteni lakással.
Majd a kérdező eldönti a lakás sorsát.
Igen, igazad lehet, több ezer lehetősége van egy magára hagyott lakással. Pl. vásárol egy robotot ami karban tartja, a fogorvosok is ezt ajánlák.
De ha maradna a hagyományos módszernél akkor egy kalap alatt a postája is rendezve lenne. Persze vannak akiknek még ezt a dolgot is sikerül tovább bonyolitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!