Hátad mögött vki állást keres neked, de nem tetszik, akkor mit csinálnál?
anyám ex-kolléganője,de nekem nem igazán jön be,se ő se az állás...nem is fizetne jól(bár még nem tuti)
inkább elmennék eladónak:)
Velem ilyesmi nem fordul elő, mert általában elég hirtelen vagyok így ha pl megtudom egyből kimondom, hogy: Ki mondta, hogy szerezz nekem állást mondd meg mikor mondtam én ilyet neked?! És az ilyen mondataimra általában nem tudnak reagálni és meg is sértődnek. Pedig én nem sértésnek szánom, csak meglepettségemben számon szoktak kérni az illetőt :D
Egyébként ha jó állást találna örülnék, hiszen nincs egy vasam se... viszont ha olyat, ami nagyon nem az én világom és sehogyse tudnám magam ott elképzelni akkor megmondanám, hogy nagyon kedves tőle, de hagyjon csak fel vele mert nem neked való az egész munkakör.
Vagy mondd, hogy már találtál állást...
Hát örülj neki, hogy neked akkor ezek szerint akad jobb is és nem éheztek.
Én összetenném a két kezem, ha 70et kapnék. És ez még nem is alantas meló, elvállalnám ha csak ideiglenesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!