Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamionos élet feleségemmel?...

Kamionos élet feleségemmel? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

22 évesek vagyunk, mindketten már régóta tervezzük a közös jövőt. Külföldi munka jött volna még szóba, igen tudom így nagyobb a felelősség de jobban keresnénk.

En hamarosan vizsgázok. Eleinte elvinnem magammal, kesobb meg ő is vizsgázna a belőle. Tetszik neki is nagyon, Világjáras. De sok hátulütőjérol is beszéltünk. (tisztálkodás, étkezés) Ennek ellenére belement.

Ezt szeretnénk csinalni itthon max 1 evig, utana kulfoldi ceghez menni. Körülbelül 5,6 évet csinálnánk, hogy kesobb családot tudjunk alapítani.

Szerintetek megvalósítható?

Köszönöm a válaszokat.

2014. júl. 22. 09:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Te még nem kamionoztál sosem, ugye?

A kamionos nem világot lát, hanem autópályákat és városszéli raktárakat. Nehogy azt hidd, hogy majd városnézésből áll a munka....

2014. júl. 22. 10:21
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Van egy ismerősöm aki fiatal korában kamionozott és egy évig vitte magával újdonsült feleségét is, bejárták a világot. Akkor házasodtak össze, nem akarta otthon hagyni a nejét. Teljesen jól működött a dolog, azóta is arról sztorizgatnak.
2014. júl. 22. 10:32
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

"Nehogy azt hidd, hogy majd városnézésből áll a munka...."

Azért a hétvégék szabadok, ha az ember nem rohan haza péntekenként.

Mi voltunk több városba, igaz mivel ki vannak tiltva a kamionok csak a város szélébe lehetett megállni. Viszont az egész hétvége ott volt. Nagyon sok szép emlékem van ezekről a közös utakról.

Szóval nem feltétlenül csak pálya.

2014. júl. 22. 10:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet. Mi 3 éve dolgozunk együtt a férjemmel, rengeteget utazunk, együtt töltjük időnk nagy részét és mindketten nagyon szeretjük. Jó, nem kamionos munka, minden este otthon alszunk, de ez szerintem csak részletkérdés. Egy jó kapcsolatban simán működik és ezerszer jobb meló mint irodába ülni napi 8-10 órát (ezt is csináltam 10 évig). Vágjatok bele!
2014. júl. 22. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem tudtok majd kiszállni belőle. Ez önámítás. Megszokod a relatíve jó pénzt, a csavargást, a cigányéletet és benne ragadsz. Én annak idején a főiskolát hagytam ott, "csinálom pár évig és majd lediplomázom". Ennek 13 éve. Nincs kiszállás a kamionozásból, de ne legyen igazam. Én még nem láttam olyat, aki ki tudott volna szállni. És egy idő után már nagyon idegőrlő.

És azt is tudd, hogy Európa ma már egy rakás .sar. Sok a szabály, korlátozás, kevés a parkoló, magas a büntetés. Jobb, ha keletes, török és/vagy orosz pályás céget keresel. Én is ezen vagyok, de ez az ukrán bonyodalom nem segít, de ahogy lehet váltok. Ausztriát, Németországot, Svájcot ha lehet, nem nagyon akarom kamionból gyakran látni.

2014. júl. 22. 15:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy unalmas a pálya. Voltam többször édesapámmal, testvéremmel. De voltam rengetegszer Párizsban, Barcelonában, Madridban ahol volt a lerakodó. Tudom nem én döntöm el, de sokszor adódhat ilyen helyzet cégtől függően. Egy próbát megér, ha nem sikerül akkor se lesz probléma. Nincs család, így meg el tud jönni velem (de ennyierovel vezethetne is :) )
2014. júl. 22. 18:26
 17/17 pfl válasza:
ne vidd a csajodat. nem tudsz majd inni meg fizetős lányokkal lenni. állandóan bele fog szolni hogyan vezess
2023. nov. 19. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!