Kamionos élet feleségemmel? Jó ötlet?
22 évesek vagyunk, mindketten már régóta tervezzük a közös jövőt. Külföldi munka jött volna még szóba, igen tudom így nagyobb a felelősség de jobban keresnénk.
En hamarosan vizsgázok. Eleinte elvinnem magammal, kesobb meg ő is vizsgázna a belőle. Tetszik neki is nagyon, Világjáras. De sok hátulütőjérol is beszéltünk. (tisztálkodás, étkezés) Ennek ellenére belement.
Ezt szeretnénk csinalni itthon max 1 evig, utana kulfoldi ceghez menni. Körülbelül 5,6 évet csinálnánk, hogy kesobb családot tudjunk alapítani.
Szerintetek megvalósítható?
Köszönöm a válaszokat.
Te még nem kamionoztál sosem, ugye?
A kamionos nem világot lát, hanem autópályákat és városszéli raktárakat. Nehogy azt hidd, hogy majd városnézésből áll a munka....
"Nehogy azt hidd, hogy majd városnézésből áll a munka...."
Azért a hétvégék szabadok, ha az ember nem rohan haza péntekenként.
Mi voltunk több városba, igaz mivel ki vannak tiltva a kamionok csak a város szélébe lehetett megállni. Viszont az egész hétvége ott volt. Nagyon sok szép emlékem van ezekről a közös utakról.
Szóval nem feltétlenül csak pálya.
Nem tudtok majd kiszállni belőle. Ez önámítás. Megszokod a relatíve jó pénzt, a csavargást, a cigányéletet és benne ragadsz. Én annak idején a főiskolát hagytam ott, "csinálom pár évig és majd lediplomázom". Ennek 13 éve. Nincs kiszállás a kamionozásból, de ne legyen igazam. Én még nem láttam olyat, aki ki tudott volna szállni. És egy idő után már nagyon idegőrlő.
És azt is tudd, hogy Európa ma már egy rakás .sar. Sok a szabály, korlátozás, kevés a parkoló, magas a büntetés. Jobb, ha keletes, török és/vagy orosz pályás céget keresel. Én is ezen vagyok, de ez az ukrán bonyodalom nem segít, de ahogy lehet váltok. Ausztriát, Németországot, Svájcot ha lehet, nem nagyon akarom kamionból gyakran látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!