Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy a testvérem tönkre akarja tenni a családo (ma) t?
Teljesen másképp viselkedik, sose volt ennyire utálatos, és mindenben segített itthon. Most meg olyan, mintha elvárná, hogy anyum kiszolgálja.
Tudom jól, hogy milyen a kínálat, de ő eleve a diploma megszerzése után fél évig itthon lógatta a lábát. Számomra ez nem normális dolog...
Szerintem sem normális. Egy 26 éves nő, azok után, hogy finanszírozva lett a diplomája, még melózni sem hajlandó, sem besegíteni..amúgy van jövedelme? Vagy a ruházkodást, szórakozást is szüleid fizetik neki? Szerintem egyszerűen szánalmas, mint ember. Nem csak a diplomával lehet elhelyezkedni, van egy csomó más álláslehetőség, amihez még csak szakma sem kell, amíg nem talál jobbat. Nekem a bőr lesülne a képemről. És igenis, tönkre lehet tenni így egy családot, ha nem is olyan értelemben. De a légkört, azt tuti megmérgezi otthon.
Nem irigységből beszélek, én most dolgozom a diplomámért. És amíg nem született meg a kisfiam, dolgoztam még suli mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!