Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt férjemnek megítélt...

A volt férjemnek megítélt bírósági tartozásom van.2 hónapja nem tudom fizetni, ebben az esetben mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Pénzbírságot kaptam, amit eddig tudtam fizetni, de most nehézségeim adódtak. Természetesen fizetési szándékom van, és eddig teljesítettem a részleteket, de most közbejöttek egyéb kiadások, és ezért nem fizettem neki.

2014. júl. 20. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ah, ok. De en igy is mindenképpen javaslom a levelet es az otven százaléknyi törlesztést.
2014. júl. 21. 05:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Alapvető dolog, hogy ha valamit nem tudok határidőben teljesíteni, arról értesítem a másik felet. Akkor is, ha ez egy aprócska késés egy randiról vagy az exférjem felé fizetendő kötelezettség.

Írj neki egy levelet/emailt és egy ütemezést arról, hogy milyen módon fogod az elmaradásodat fizetni.

Mégis miből kellene neki tudnia, hogy megcsúsztál, ha azzal NEM TISZTELED meg, hogy ezt a tudomására hozd normális formában? (úgy értem nemcsak felhívjukés benyögjük, hogy nem tudok fizetni, hanem esetleg arra vonatkozóan is valami infó, hogy mikor, mennyit, milyen módon tudnál vállalni).

Legyen meg ebben a nehéz helyzetben a részedről is egy alapvető tisztelet (mi az, hogy "jattot" adsz neki? Miért kell ez a lenézés, ha TE TARTOZOL?)- inkább tisuteld meg azzal, hogy leírod, hogy a megállapodáshoz képest mikor, mennyiben változik a tényleges teljesítés és kérd a megértését.

Akármennyire is viharos volt a szakításotok/válásotok- magad felé is egyfajta igényesség, hogy hogyan intézed a dolgokat.

Igen, igényesség, nem pénz kérdés írni egy levelet/emailt.

2014. júl. 21. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!