Így lehet nevet változtatni?
11/27 A kérdező kommentje:
Te sem lehetsz valami okos hogy kamukérdésnek hiszed..."Az eszem megáll"
Felnőtt emberként ilyenen gondolkozol? Ugyan ki szólna meg? Nincs jobb dolgod, de komolyan? És ha tudják, hogy rokonok vagytok, mi történik? Engem nem érdekel, hogy kinek a rokona milyen, az embert kell nézni, nem az unokatestvérét vagy akárki mást. Azt mondod, hogy ő kétszínű. Hát te sem hiányoztál a sorból, mikor a gonoszságért kellett sorba állni, szóval bagoly mondja...nem ismerlek, de a kommentjeidből árad a rosszindulat. Próbálj magadba nézni mielőtt másokat kritizálsz. Nagy hibát követett el az unokahúgod, hogy elújságolta a névváltoztatási szándékát, csendben is megcsinálhatta volna és akkor nem állna a bál. Próbálj meg lazítani és beíratkozhatnál valami konfliktus-kezelő tanfolyamra, ahol megtanítanának gyűlölködésmentesen élni. Sokkal jobban éreznéd magad!
2010. jan. 8. 18:42
Miért ne vehetné fel?!
Ő dolga.. és bocs,de ki a f*szt érdekel,hogy rokonok vagytok ?
2010. jan. 8. 18:47
off: el hiszem, hogy nem kamu a kérdés. csak újra és újra meglepődöm, milyen sok primitív ember van... köztük a kérdezővel
2010. jan. 8. 18:52
szerintem te csak irigykedsz, hogy neki is olyan rotka neve lesz, mint állítlag neked. Amúgy ezt honnan veszed, hogy csak nektek van iylen nevetek? Szerintem nekem is elég ritka vezeték nevem van: Varga. na ugye ugye? nem is szeretném ha bárki is felvenné ezt a nevet annyira ritka:) hehe
2010. jan. 8. 18:57
16/27 A kérdező kommentje:
Itt nem a ritka névről van szó. Hanem arról hogy utáljuk Őket. És ezért nem akarjuk hogy felvegye a nevünket.
"de a kommentjeidből árad a rosszindulat." Tettek érte hogy rosszindulatú legyek velük de ez nem rátok tartozik. Feltettem egyszerű kérdést és erre vártam NORMÁLIS választ. De itt mindenki csak kötekedni tud.
17/27 A kérdező kommentje:
"ki a f*szt érdekel,hogy rokonok vagytok ?"
Engem te roh*dt ge*i
Igen, lehet. Semmi közöd nincs ahhoz, hogy az unokahugod az édesanyja nevét szeretné viselni.
Nincs beleszólásotok, törődj bele.
2010. jan. 8. 19:24
"engem te ro*adt ge*i"
:D:D:D
Uristen...egy utolso tirpák lehetsz.Mostmár csak azért is szurkolok hogy vegye fel a lány a neveteket:D
Megérdemled:Djesszus...szánalmas vagy:D
2010. jan. 8. 21:28
18:47 vagyok.
te mekkora majom vagy :DD
sz*r lehet ilyen idegekkel élni.
2010. jan. 8. 21:33
Kapcsolódó kérdések: