Válasszam ezt a helyzetet, vagy maradjak egyedül és mondjak le arról hogy lesz társam, gyerekem?
8-as vagyok. És tapasztalsz akkor bármit, hogy a gyerekek ellenségesek veled?
Amúgy 27 évesen szerintem még bőven találnál gyerektelent, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy hagyd ezt a kapcsolatot, csak nem értem, miért gondolod, hogy nem találnál, hacsak nem az idősebb pasik jönnek be. Szerintem a pasiknál épphogy az a kevés, akinek 30 éves kora előtt már gyereke születik.
Szerintem ne az alapján döntsd el, hogy vele maradsz-e vagy sem, hogy vannak-e gyerekei és mi van ha fúrnak majd. Azt kell eldöntened akarod-e ezt a férfit, szeretnél-e vele élni, le tudnád-e élni vele az életedet... stb. Ha igen, akkor mindent bele. A gyerekei meg fognak szeretni ha normális vagy velük, ha nem akarsz felettük anyáskodni és ha látják, hogy szeretitek egymást az apjukkal. Ha pedig úgy érzed nem akarod őt, az legyen saját magad miatt, ne a gyerekei miatt. És ha így van, hidd el 27 évesen nem késő elkezdeni randizgatni.
A férjemet 28 évesen ismertem meg, nem éreztem magam öregnek vagy fáradtnak a randizáshoz :) Vannak gyerekei az előző házasságából, akik nem hogy nem fúrnak engem, hanem nagyon szeretnek, én is őket. Barátok vagyunk, lazán kezelem őket, szeretettel fogadom mindig őket és így könnyen kialakult a jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!