Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van az a kérdés amiben az...

Hol van az a kérdés amiben az anyukának a kisbabája meghalt, a férje elhagyta és végül a nő öngyilkos lett?

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 10:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2014. júl. 13. 15:42
 12/20 anonim ***** válasza:
én nem hiszem, hogy kamu. plusz a tesó se lépett be a kérdező fiókjába, hanem a sajátjáról írt be.
2014. júl. 13. 16:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
12: senki se mondta, hogy belépett, de neked ez lenne a valahanyadik dolgod a tesód halála után? ez mennyire valószerűtlen már?:D elképesztő, hogy elhiszi valaki.
2014. júl. 13. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

És a tesó honnan tudta,hogy a tesója itt teregeti ki az életét,és még pluszban meg is találta a kérdést??? Nem...láttam már annyi kamu történetet,ez is egy közölük.

Facebookon volt a leggázosabb,ott anyukát elvileg elhagyta az apa,ikrei lettek,mindenki küldött neki mindent mert előadta mekkora kakiban vannak,aztán kiderült,hogy a csaj adogatja el a cuccokat,majd az is,hogy nem is a saját képeit használta hanem egy idegen ikreiről mutogatott képeket.

2014. júl. 13. 16:20
 15/20 anonim ***** válasza:
nlc- egy babfőzelék nevű csaj kamuzott, 3 gyerekkel hagyta el a férje. Megjelent a szerető is, nagyon átlátszó volt. Én meg jót röhögtem, mert tudom, hogy ott, ahol mondta, nincsen család ilyen nevű gyerekekkel.
2014. júl. 13. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Komolyan, emberek, és ha tényleg igaz? Mert nem tudhatjuk.
2014. júl. 13. 19:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Én se hiszem, hogy ilyen törvényszerűen kamu...
2014. júl. 13. 21:28
 18/20 anonim ***** válasza:
az utolsó kettő bőrében szívesebben élnék,mint a saját racionális testemben:)
2014. júl. 13. 22:02
 19/20 anonim ***** válasza:

5ös írta, hogy belépett a tesó oldalára, erre reagáltam. Am nekem is tudják a barátnőim, mutatok is nekik néha kérdéseket - arra érkezett válaszokkal.

nem tudom elképzelni, hogy több éven keresztül ezzel szórakozna valaki.

2014. júl. 13. 23:35
 20/20 anonim ***** válasza:

Aki azt gondolja kamu, az csak azért gondolja igy, mert túl sok a tragikus fordulat? Én nem tudom igaz e, de csupán ez alapján nem jelenteném ki. Örülök neki, ha itt csak olyan emberek vannak, akiket nem értek soha tragédiák, és nem is tudják elképzelni, hogy másokat néha mennyire ver a sors.

Nekem van egy barátnőm a következő történt vele: először az anyukája agyvérzést kapott, lebénult. Majd a tesója öngyilkos lett egy lány miatt. Után a nagypapája egyszerűen összeesett és meghalt. Ezután a nagymamájáról kiderült, hogy rákos, 3 hónap alatt meghalt. Ezután az anyukája is meghalt. Mindez másfél év alatt történt vele. Elvesztette az egész családját az apukáján kívül. Na neki is eléggé kijutott a tragédiákból. Ha kiírná ide, hogy vajon miért történik ez vele, biztos sokan neki sem hinnének.

2014. júl. 14. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!