A nővérem 11 éve van együtt a párjával és mostanáig odafajult a dolog hogy veri a nővéremet! 2 gyerek is van már! A rendőrség semmit nem csinál, senki nem mondd semmit! Nem hagyja békén! Kihez forduljak? Tanácstalan az egész családom!
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 18:15
31/34 anonim válasza:
Én csak azoknak szeretnék mondani bala akik úgy gondolják hogy az anyának van lehetősége. A mi példánk: édesanyámat bántalmazta nevelő apám, a rendőrséget mikor hívtuk a válasz a szokásos míg nem folyik vér addig nem tudnak mit csinálni. Leszögezem hogy édesanyám 3 éves volt mikor elvesztettem a szüleit a mamája nevelte fel. Semmijen jövedelem, nem volt egy barátja sem mert nevelőapám elüldözte őket. A családsegítők azt mondták hogy van az anya otthon oda tudunk menni HA LESZ HELY. Szóval se albérlet, se barátok, se anyaotthon, se rokonok. Erre a sok okos ember mit tud írni? Úgy nőttem fel hogy édesanyámat minden nap megverték. Engem is alkalom adtán, de aztán 14 évesen megelégeltem és visszaüröttem. Onnan kezdve nem bántotta édesanyámat, se engem. 8 évig kellett édesanyámnak tűrnie.
32/34 anonim válasza:
Mindenképpen hagyja el a nővéred a párját!! Mi lesz ha legközelebb a gyerekeket veri meg?? Sok olyan alapítvány van,amelyik segít az ilyen nőknek lépni és feldolgozni a traumát.
33/34 anonim válasza:
A csávót megkell verni hogy beszélni ne tudjon nekem ha a hugomnak ugrana a barátja tolószékbe tennék a testvéreimel meg a többi rokonsággal
34/34 anonim válasza:
33: És akinek nincsen férfi rokona?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!