Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elmondjam anyukámn...

Szerintetek elmondjam anyukámnak? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Jelenlegi párommal két hónapja vagyunk együtt és az interneten ismertem meg(nem ilyen párkereső oldalon, teljesen véletlenül akadtunk egymásra...azt mondta(amit most már tudok, hogy igaz is:D)hogy ő soha nem irogatott így senkinek interneten, de én annyira szimpatikus vagyok neki,h jó lenne ezt a dolgot úgy megoldani, hogy véletlenül fussunk össze valahol...aztán megismertem és nagyon nagyon szeretem) Nagyon rendes ember!! De anyukám(vagyis az én családom és baráti köröm) teljes mértékben elítéli az ilyesfajat ismerkedést! Nekik azt mondtam, hogy egy barátom által ismertem meg. A párom is tudja azt, hogy én nem mondtam el a szüleimnek, hogy hogyan ismerkedtünk meg, és ő azt mondja hogy őt ez nem zavarja, mert teljesen normális, hogy így féltenek a szüleim. Ha elmondanám anyukámnak akkor az biztos, hogy eltiltana tőle és rám egy életen át haragudna...így viszont nekem rossz, mert a párom családja és baráti köre meg mindent tud és ők el is fogadnak minket. Nem tudom mit tegyek. Elmondjam anyukámnak?
2010. jan. 7. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen már nem foglalkoznék vele, hogy anyukám mit szól hozzá. Felnőtt nő vagy, azzal és ott ismerkedsz, akivel és ahol akarsz.
2010. jan. 8. 10:22
 12/13 anonim válasza:
Na mi a helyzet?Hogy ment?Lécci meséld el!!!:D
2010. jan. 16. 14:47
 13/13 anonim válasza:
Igen elmultál 18:) Akkor a te döntésed hogy folytatod -e vele . De azért monnd el szerintem anyudnak.
2010. júl. 28. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!