Mit gondoljak a saját családomról amely nélkülem megy nyaralni?
Figyelt kérdés
Lekötöttek egy utat, lefoglalták a szállodát, megvették a jegyeket. Három főre. Nekem a 4-nek nem vettek. Nem mondták ugyan, hogy ne menjek, de hát burkoltan ez ugyanaz.
Meg se kérdezték megyek-e.
2014. júl. 5. 12:00
11/15 anonim válasza:
Most akkor egyik szülő megy el két gyerekkel?És te vagy az egyik szülő?
12/15 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy kinyitod a szád, és megkérdezed tőlük, hogy miért van ez? Ilyen búvalbszott emberrel amúgy senki sem töltené az idejét szívesen.
13/15 anonim válasza:
#11-es 2 szülő van meg ketten testvérek. A szülei elmennek a tesójával nyaralni, de őt nem viszik.
14/15 anonim válasza:
En még mindig nem értem a kérdezőt. Ok, "gyerek". Dolgozik..25 eves, aki meg szülőknek el, a testvére meg 15? Mert akkor tan értem is, őt mért nem viszik.
15/15 anonim válasza:
lehet hogy valami olyat tettél amiért nem akarnak veled nyaralni? Tudnod kéne miért nem hívtak nyaralni. Itt valami nagyon nem stimmel.Kérdezd meg a szüleidet, ha akarják majd megmondják miért nem hívtak nyaralni. Nem pufogni kell ha nem kérdezni. Kérdezd meg a tesód ha a szüleidet nem mered megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!