Itthon élni, de kevés pénzből vagy külföldön jobb keresetért, viszont távol a hazától és a családtól. Ti hogy látjátok? Melyiket választanátok és miért?
Apukám úgy tervezi hogy ,,előremegy" külföldre pár hónapra,keress x összeget aztán kibérel egy lakást és mi is megyünk Anyával.
Személy szerint külföldet választanám,mert ha külföldön vagy többet keresel,abból a pénzből pedig simán tudsz venni egy repjegyet,bármikor hazajöhetsz,ellentétben ha itthon maradsz az idő elteltével nem lesz lehetőséged elmenni,itt kell maradnod.
Remélem segítettem.
14L
Hát ,én ki fogok lógni a sorból, úgy látom.
Én maradok itthon,a férjemmel.Amíg mind a kettőnknek van munkája, igaz nem fizet túl sokat,Borsodi kisvárosban élünk...Felneveltünk 2 gyereket, az életünk munkája a házban van, amit ha el is tudnánk adni, nem sokat kapnánk itt érte.
Nyelveket nem tudunk, még az oroszt tanultuk anno.Nem tudnám megszokni,hogy idegen országban, idegen emberek közt éljek...hiányozna a hazám, a város...minden.
Szóval, amíg lehetőség van rá,maradunk itthon.
A gyerekek más dolog, a fiam dolgozott kint fél évet Dániában, de ő sem marad kint,hazajön nemsokára...
Neki is honvágya van, és nem akar kint letelepedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!