Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én lány vagyok és van egy...

Demonka5 kérdése:

Én lány vagyok és van egy párom. Már lassan egy éve együtt vagyunk a barátnömmel es meg mindig titokban. Felvállalja valaha?

Figyelt kérdés
zavar hogy nem foghatom meg a kezét vagy éppen nem csokolhatom meg..

2014. júl. 3. 01:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Az ex barátnőm ugyanezt csinálta. Ígérgetfe, hogy elmondja, de sosem került rá sor. Frászt kaptam a folytonos bujkálástól, alig találkozástól. Aztán vége lett és őszintén? Örülök neki, viszont még abban is kételkedem, hogy ő egyáltalán leszbikus...
2014. júl. 3. 07:29
 12/19 anonim ***** válasza:
25%

".ha viszont fiu akkor nemtudom telleg faggasd :)"

Írja, hogy barátnő, és lány..7 es te olvasol is?

2014. júl. 3. 09:36
 13/19 anonim ***** válasza:
10%

"viszont még abban is kételkedem, hogy ő egyáltalán leszbikus..."

Még az is lehet, hogy heteró? Mer az volna a jo..

2014. júl. 3. 09:40
 14/19 anonim ***** válasza:
18%

A pár egy meglehetősen erős kifejezés ez esetben.

Én is azt mondom, kérdezd őt, beszélj vele

2014. júl. 3. 11:54
 15/19 anonim ***** válasza:
8%

Pedig jó lenne belehúznotok,

mert már jövőre nem lesz divat a leszbizés!!

2014. júl. 3. 12:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Megértem a barátnőd félelmeit, ugyanis az emberek nem nyitottak eléggé, nem fogadják el azt ami vagy aki más mint amilyenek ők maguk, vagy ahogy ők élnek. Hiába van változás ez ügyben, a legtöbb ember sajnos rosszindulatú, "rövidlátó" az ilyesmiben és csak a magáét fújja. A legtöbb embernek az ilyesmi szaftos pletyka, kibeszélendő dolog, bele se gondolnak abba, hogy az a "más" ember is ember, vannak érzései, múltja, családja, jövője, JOGA.

Szóval érthető a barátnőd bújkálása, mert látja mi folyik a környezetében. Nem egyszerű feladat áll előttetek, de igazad van abban, hogy fel kell vállalni. Természetesen, higgadtan, sok humorral kell átvészelni.

2014. júl. 3. 20:21
 17/19 anonim ***** válasza:

hmm mi felvallaljuk mar a baratnommel hogy együtt vagyunk mar majdnem mi is egy eve.

az elejen neki nehez volt mert igazibol neki en voltam a coming outja, es még magat it alig fogadta el, nem hogy rögtön egy kapcsolatot.

en azt talaltam ki, megmutatom neki, hogy engem mindenki elfogad, boldgo vagyok, eros es hogy ez a dolog semmiben sem akadalyoz meg, sot inkabb az elonyom mert ez vagyok en es erzem ahogy tamogatnak.

ha meg tudod erösiteni benne a hitet, hogy ez nem rossz, mosolyogsz ra sokat, peldakat mutatsz neki:) mert ha egy eve együtt vagytok lehet komolyan gondolja veled. ilyenkor be kell vezetni ebbe a vilagba, ismertesd meg mas leszbikus csajokkal, mutass neki olyan filmeket, ujjongj ha valami siker er ezzel kapcsolatban:)

Sok sikert

L/15

2014. júl. 5. 13:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Még nem készült fel arra, hogy felvállalja, de értsd félre, nem téged nem akar felvállani, hanem saját magát. Biztos nagyon szeret, meg te is őt, az hogy nem vállalta még fel az nem egy negatívum a kapcsolatotokban, mivel még fejlődik, egyszerre fejlődtök, egyszerre próbál kibontakozni. Érted? Szerintem beszéld meg vele, oké lesz minden.
2014. nov. 18. 14:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Na?beszéltél vele?:)
2016. jún. 18. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!