Én lány vagyok és van egy párom. Már lassan egy éve együtt vagyunk a barátnömmel es meg mindig titokban. Felvállalja valaha?
".ha viszont fiu akkor nemtudom telleg faggasd :)"
Írja, hogy barátnő, és lány..7 es te olvasol is?
"viszont még abban is kételkedem, hogy ő egyáltalán leszbikus..."
Még az is lehet, hogy heteró? Mer az volna a jo..
A pár egy meglehetősen erős kifejezés ez esetben.
Én is azt mondom, kérdezd őt, beszélj vele
Pedig jó lenne belehúznotok,
mert már jövőre nem lesz divat a leszbizés!!
Megértem a barátnőd félelmeit, ugyanis az emberek nem nyitottak eléggé, nem fogadják el azt ami vagy aki más mint amilyenek ők maguk, vagy ahogy ők élnek. Hiába van változás ez ügyben, a legtöbb ember sajnos rosszindulatú, "rövidlátó" az ilyesmiben és csak a magáét fújja. A legtöbb embernek az ilyesmi szaftos pletyka, kibeszélendő dolog, bele se gondolnak abba, hogy az a "más" ember is ember, vannak érzései, múltja, családja, jövője, JOGA.
Szóval érthető a barátnőd bújkálása, mert látja mi folyik a környezetében. Nem egyszerű feladat áll előttetek, de igazad van abban, hogy fel kell vállalni. Természetesen, higgadtan, sok humorral kell átvészelni.
hmm mi felvallaljuk mar a baratnommel hogy együtt vagyunk mar majdnem mi is egy eve.
az elejen neki nehez volt mert igazibol neki en voltam a coming outja, es még magat it alig fogadta el, nem hogy rögtön egy kapcsolatot.
en azt talaltam ki, megmutatom neki, hogy engem mindenki elfogad, boldgo vagyok, eros es hogy ez a dolog semmiben sem akadalyoz meg, sot inkabb az elonyom mert ez vagyok en es erzem ahogy tamogatnak.
ha meg tudod erösiteni benne a hitet, hogy ez nem rossz, mosolyogsz ra sokat, peldakat mutatsz neki:) mert ha egy eve együtt vagytok lehet komolyan gondolja veled. ilyenkor be kell vezetni ebbe a vilagba, ismertesd meg mas leszbikus csajokkal, mutass neki olyan filmeket, ujjongj ha valami siker er ezzel kapcsolatban:)
Sok sikert
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!