Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok v mit lehet egy...

Mit szoktatok v mit lehet egy 2 éves fordulóra ajándékot venni egy fiunak (20 éves)?

Figyelt kérdés
Már vettem neki egérpadot,mert szeret játszani. Vettem neki fehérneműt, bögrét csak ugy:) Tudodm h ezt nekem kéne tudnom h mit szeret de igazábol nem szokott semmi extra dolgot nézni h az tetszik neki v ha mégis az akk is 50ezer körüli dolog.Léccike segitsetek!!!!! Bármilyen válasz jó! köszike elöre is:):)
2010. jan. 6. 08:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
sürgös,mert 1 honap mulva itt az idő és még meg is kell venni! köszike:$:P
2010. jan. 6. 08:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vennék neki egy jó parfümöt. Magamnak meg egy szexi fehérneműt, a többit tudod .... :)

Remélem segítettem.

2010. jan. 6. 08:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Amúgy 20 éves lány voltam
2010. jan. 6. 08:22
 4/12 anonim ***** válasza:

mi évfordulóra nem szoktunk semmit

hanem vagy elmentünk vhová vacsizni,vagy itthon főztem,meg finom bor,vagy pezsgő,többi hozzáképzelhető

ajándék felesleges

2010. jan. 6. 09:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Egy romantikus, kettesben eltöltött este... Nosztalgiázni, hogyan is kezdődött... Egy vacsora, beszélgetés, aztán, ahogy jön...
2010. jan. 6. 09:43
 6/12 anonim ***** válasza:

mi évfordulóra valami romantikusat szoktunk, ami a kapcsolatunkra emlékeztet

pl közös fénykép

nevünkkel glaviroztatott kulcstartó

randi, ahol összejöttünk.

2010. jan. 6. 09:46
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszike mindenkinek a gyors választ!:P

am parfümöt már vettem neki tavaly karácsonyra!

a belegrvirozást is ellöttem már a tavalyi évfordulóra:(

a sexis fehérnemű joo ötlet:)(bár vhogy nem igazán vok ilyen naon ööö h is mondjam...ilyen táncos v mutogatós tipus:( és igy aztán sajna nem is olyan sexis a fehérnemű, ha nem vok benne olyan igazi nő(nem mozgok olyan sexisen,mint pirner alma...)de azért jo öltet télleg:) mégegyszer köszi:) és azért még várom az ötleteket:)

2010. jan. 6. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én Páromnak évfordulónkra ♥ alakú tortát sütöttem :) Nagyon meglepődött, és örült neki =)

18L

2010. jan. 6. 18:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszike ez joo ötlet:P

2010. jan. 8. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy romantikus este borozgatással, mécsesekkel, egy jó kis masszázs, akár csak neki, akár kölcsönösen...

Egy jó kis kirándulás valami romantikus helyre, fényképezni kötelező :) aztán cukrászda, teázó... stb.

Öv, pénztárca...

2010. febr. 23. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!