Mit szoktatok v mit lehet egy 2 éves fordulóra ajándékot venni egy fiunak (20 éves)?
Szia!
Én vennék neki egy jó parfümöt. Magamnak meg egy szexi fehérneműt, a többit tudod .... :)
Remélem segítettem.
mi évfordulóra nem szoktunk semmit
hanem vagy elmentünk vhová vacsizni,vagy itthon főztem,meg finom bor,vagy pezsgő,többi hozzáképzelhető
ajándék felesleges
mi évfordulóra valami romantikusat szoktunk, ami a kapcsolatunkra emlékeztet
pl közös fénykép
nevünkkel glaviroztatott kulcstartó
randi, ahol összejöttünk.
Köszike mindenkinek a gyors választ!:P
am parfümöt már vettem neki tavaly karácsonyra!
a belegrvirozást is ellöttem már a tavalyi évfordulóra:(
a sexis fehérnemű joo ötlet:)(bár vhogy nem igazán vok ilyen naon ööö h is mondjam...ilyen táncos v mutogatós tipus:( és igy aztán sajna nem is olyan sexis a fehérnemű, ha nem vok benne olyan igazi nő(nem mozgok olyan sexisen,mint pirner alma...)de azért jo öltet télleg:) mégegyszer köszi:) és azért még várom az ötleteket:)
Szia! Én Páromnak évfordulónkra ♥ alakú tortát sütöttem :) Nagyon meglepődött, és örült neki =)
18L
Szia!
Köszike ez joo ötlet:P
Egy romantikus este borozgatással, mécsesekkel, egy jó kis masszázs, akár csak neki, akár kölcsönösen...
Egy jó kis kirándulás valami romantikus helyre, fényképezni kötelező :) aztán cukrászda, teázó... stb.
Öv, pénztárca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!