Melyik nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Abigél, Hedvig, Beáta, Lujza, Judit, Zita, Norina
Ezeken a neveken gondolkodunk, + hogy milyen második név illene hozzájuk, mert szeretnék második nevet is a picinek:)
A vezetéknév Grósz.
Nekem az eddigi kedvencem az Abigél Zita, vagy a Norina Judit.
Egyébként mind tetszik, de legjobban az Abigél :)
2014. jún. 27. 19:27
11/27 anonim válasza:
+1 az Abigélre. A Zita is nagyon szép csak, a vezetéknévhez nem passzol. A többi nem jön be. Második név szerintem arra van ha a szülők nem tudnak választani kettő közül. :D
12/27 anonim válasza:
Szép az Abigél magába is. Grósz Abigél Norina szerintem nagyon szép.
14/27 anonim válasza:
A Zita és a Judit jó nevek a többi nem tetszik.
15/27 anonim válasza:
A Judit nagyon zsidó név, amivel semmi gond nincs, ha zsidók vagytok, csak tudjátok, ha ezt választjátok, sok embernek egyből ez ugrik be. Mindenféle előítélet nélkül.
16/27 anonim válasza:
Az Abigél Zita nagyon szép, valamint a Norina is.
(A nagyobbik lányom Zita Norina :)
17/27 anonim válasza:
Én Abigél Lujzát, vagy Abigél Zitát adnák a gyerekemnek..
18/27 Fényember válasza:
Grósz Abigél Zita szerintem jól hangzik. :)
A Hedvig nekem mindig is fiúsnak névnek tűnt, csak a beceneve tetszik, de az nagyon. :D
Beáta, Lujza, Judit nekem kicsit öregesnek hangzanak.
Zita azt tényleg nehéz lenne kiejteni.
Norina se áll hozzám túl közel. :)
19/27 anonim válasza:
Elsõ név az Abigél legyen, sxerintem is. A Hedviget nem adnám, a.többi passzol hozzá. Azt is nézzétek, hogy pl. a Grósz Zita nevet ki se lehet mondani rendesen :)
20/27 anonim válasza:
Abigél szép, sokáig volt a kedvenc nevem, aztán beelőzte a Csinszka, Luca, Zselyke :)
Abigél-Zita szerintem is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!