Miért okol az anyám engem a történtek miatt?
Figyelt kérdés
Ma reggel megégette magát a hajsütővel és látszik is a bőrén, mert sietett a munkába, de előtte beszélgettem vele, és azt mondta hogy miattam történt mert feltartottam.2010. jan. 4. 08:05
2/6 anonim válasza:
Osztom a 08:07-es véleményét. :)
Ne foglalkozz vele, mire haza megy, nem is emlékszik majd.
3/6 anonim válasza:
Nem vagy hibás. Szomoru, hogy egy anya igy vezeti le az ideget, és pont a gyerekén. Valószinü már nem az első eset. Az érzelmi problémáját nem tudja megoldani, de ez nem mentség arra ahogyan viselkedik. Ülj le vele, mondd el neki, ha ez mégsem hat, kérd más családtag segitségét.
4/6 anonim válasza:
Velem is ezt szokta csinálni az enyém. Ha valamit kiönt, felborít, széttör és én ott vagyok a közelben, akkor állítólag miattam van, mert sokat beszélek és fárasztom a hülyeségeimmel. Ilyenkor határozottan megmondom neki, hogy nincs igaza, Ő most ideges és ezért engem okol, így nem szállok vele vitába. Ezek után általában bocsánatot kér és szent a béke. Azért ne hülyézzétek le az anyját, én sem örülnék, ha valaki csak ezért lehülyézné a legfontosabb embert számomra, sőt valószínűleg beverném a képét.
16L
5/6 anonim válasza:
Te voltál a legközelebb,akin kitöltheti a dühét. Elég szomorú.Nem a te hibád!
6/6 anonim válasza:
Ha hajsütésre van idő, nem hiszem, hogy egy beszélgetés különösebb problémákat okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!