A pénz, mint a családi kapcsolatok meghatározója?
Nagy örömmel tölt el, hogy a pénzt, mint a családi kapcsolatok meghatározóját, majdnem mindenki elutasítja és a szeretetet, megértést, egymás segítését, tiszteletét hirdeti.
Szóban!
Akkor miért tapasztalom lépten-nyomon ennek az ellenkezőjét?
Aki állítja, hogy neki nem számít a pénz, az miért pereskedik évekig például a következők miatt! Idézet következik egy keresetlevélből szó szerint: "kérem az emésztőgödör tetejének a felét megtéríteni, valamint a kert kapálásáért nekem X forint órabért megítélni" Vagy a fennkölt tartás csak addig érvényes, amíg nem rólam van szó?
Én látom rosszul?
Pénz, mint családi kapcsolatok meghatározója: amikor van és adok, akkor mindenki itt lebzsel és megy a seggnyalás, a hátam mögött pedig én vagyok a főgonosz, mert van. Ha épp nem adok vagy szimplán nincs, akkor is én vagyok a főgonosz, mert nem adok és milyen önző vagyok már...! és különben is, én soha nem segítek semmit, mert az nem segítség, h fizetek vkit, aki felássa a kertet, míg én a tényleges mhelyemen gürizek. Az nem segítség, h ami elromlik, azt javíttatom/veszem (mosógép, hűtő, bojler, mosogatógép, szemüvegek, ruhák).
Tekintve, h így is úgy is én vagyok a szemét, egyszerűbb, ha mindezt a gyerekeimre költöm. Elvégre 12 éve egyedülálló anya vagyok...
Szerintem ezt az órabéres dolgot kifogják nevetni :)
Szerintem ez egy nevetséges kereset.Mivel nem volt munkaszerződés így nincs mit követelni ,és ami volt az volt...Szerintem ezzel az üggyel nem fognak tudni mit kezdeni.Az ilyen kamu ügyekkel van tele a bíróság,ezért tart évekig az ha valakit lecsuknak (aki meg is érdemli)
Következő!
"X Ft bébiszitteri díjat kérek megítélni a gyerek gondozása címén"
A közös gyerekről van szó természetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!