3éve van párom! És szeretném ha már aludhatnánk egymásnál mert már elég komoly kapcsolat ez! Mit mondjak anyának hogy álljak elé? Félek ha mondanám akkor hallhatnám ezeket a csunya dolgokat!

Jézus Mária, nem gondoltam, hogy vannak még ilyen nők mint a 15: 54-s. Remélem, hogy fajtájának utolsó képviselője. Kérdező sajnállak:(:(:(
Anyukád miért nem akarja, hogy veled aludjon? Kifogása lehet a fiú ellen ? Na meg az azért elgondolkodtató, hogy anyukád lek urváz? Azt miért teszi? Ha a megbeszélés nem járható út, akkor nem nagyon van megoldás, 18 évesen el lehet költözni...

Pont ezt mondja az idióta prűd hozzászóló. Te is az vagy talán?
Én megértem a prűd hozzászólót, 35 évemmel nem a középkorban nőttem, de én sem vittem volna a szüleim nyakára estére meg reggelre a párom. Egyszerűen azért, mert az én drága, kedves szüleim nagyokat néztek volna, és nem szívesen alkalmazkodtak volna a saját lakásukban. Egyebekben a csillagokat is lehozták volna nekem az égről.
20 évesen férjhez mentem. A nászéjszakán már a saját közös lakásunkban voltunk. Addig meg otthon aludtunk mindketten.
Én veletek ellentétben tiszteltem a szüleim nézeteit annyira, hogy ne okozzak nekik megütközést, még ha nem mindennel értettem is egyet. Mondhatjátok, hogy nekem könnyű volt, hisz álom szüleim voltak...

#22'(2010.márc.3.00:21)
"...tiszteltem a szüleim nézeteit annyira, hogy ne okozzak nekik megütközést..."!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!