Haza akarok menni, de nem enged?!
A válaszolóknak mondanám, hogy azért nem kell rögtön elítélni a kérdező párját, nézzétek már meg a kérdést az ő oldaláról is! Egy hónap tényleg rengeteg idő, nem egészen ugyanaz, mint kiruccanni egy hétvégére. Nem szép, hogy felhúzza magát, olyan meg tényleg nincs, hogy "nem enged" hazamenni, de szerintem fordított esetben a kérdező se nagyon örülne, ha a párja utazna haza a szüleihez egy hónapra a babával.
Kedves kérdező, esetleg a szüleid nem tudnának kimenni hozzátok?
Egy hónapra külön menni elég gázul hangzik...Akárki akármit is mond de ez így elég sz arul hangzik.
Sok itt a nő aki már egyből azt írja hogy perelj,meg hagyd ott.Nos nem ők szerelmesek a férjedbe,ha Te magad tiszteled és becsülöd a férjed akkor leültök és fogtok találni köztes megoldást! Esetleg talán variálhatnál vele hogy a férjed legalább egy vagy két hétre jönne haza veled,és addig maradnál te is ameddig ő tud.Ez így korrekt lenne szerintem.Vagy a szüleid nem tudnád vendégül látni odakint?
Biztos van valami megoldás,de ezt egymást közt kell megbeszélnetek és nem a sok elvált nénitől kérni tanácsot itt a gyakorin :)
nem vagyok elvált:P de a férjem ezen nem akadna ki sőt ő speciel élvezné az egyedüllétet mert az jó házasságban is kell egy kis szabadság ,játszhatna a gépén vagy akciófilmeket nézne amit én nem bírok :D kimaradna a gyerek 1 hónapjából úúúr isten XD ott van erre a többi év amiről nem marad ki...
és azok a nők akik alapból otthon maradnak mert csak a férj tud kimenni dolgozni,akkor ott is probléma van? nem megoldják felnőtt módjára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!