Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Férjek! Ti melyik...

Feleségek! Férjek! Ti melyik munkát választanátok?

Figyelt kérdés

Kelet-magyarországon élsz! (teszem fel)

Van egy Németországi munka és egy osztrák!

Melyiket választanátok?

Haza jössz havonta 1 alkalommal kapsz 1600eurót és plusz 120.000ft magyar fizetést! Nem kell fizetned a lakást. Csak haza utazás (havi egyszer oda vissza 120 euró+ 8000ft fel utazás pestig.

Osztrák munka: fizeted a lakást és kapsz fixen 1800eurót

és haza jössz minden héten ami hetente 60euró plusz 8.000ft fel utazás pestre

2014. jún. 6. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%

És melyik az a nagyváros 30km re ?

Ennél a cégnél ahol vagyok 140 bruttó a minimum a takarítónők és a bizt-őrök kapnak ennyit. (nincs más juttatás nekik)

A következő a segédmunkás 148 bruttó alap de erre megy a műszakpótlék ez olyan 180 bruttóra megy fel.

Szakunkás 160-205 alap + műszakpótlékok.

szombatra 100% vasárnapra 150% ot fizet. + 10K bözsi mindenikek.

2014. jún. 6. 22:36
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Kösz,de mint említettem már van munkám. Azt is elmondtam, hogy nem tudtam bejárni míg a gyerek olyan nagy nem lett, hogy hazajöjjön, kinyisson, bezárjon stb... egyedül és lehetőleg ne csináljon semmi hülyeséget. Az apja elmegy 6-ra, ha nyolcra be akarok buszozni nekem is el kell indulni 6-fél hét körül. Haza nem érek fél hat előtt, mivel a fél órás ebédszünetet ugye le kell dolgozni. Apa hazaér 7-re. Mit nem lehet ezen felfogni? De ha a kicsiny hiúságodnak jót tesz hogy te vagy a fasza gyerek aki hatalmas karriert csinált, aki meg közmunkázik az egy lusta dög akkor higgy amit akarsz, bár ez egy eléggé beszűkült világkép, de ha neked megteszi jól van.
2014. jún. 6. 22:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Itt nem kell ledolgozni az ebédidőt. És még kamerák sincsenek csak a kerítések mentén.

Itt még nem állok meg. Bár innen már nagyon nehéz lesz a klímás irodába bejutni ;) DE meg kellé próbálni.

neked is sok sikert.,

2014. jún. 6. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!