Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti amikor kettesben vagytok,...

Ti amikor kettesben vagytok, állandóan beszélgettek?

Figyelt kérdés

Ti amikor kettesben vagytok, állandóan beszélgettek?

Nemrég esett meg velem, hogy elutaztam a párommal, és az egész napos városnézések végén csak úgy csendben sétáltunk egymás mellett. És ez engem egy kicsit feszélyezett, de egyszerűen annyi időt töltöttünk huzamosan egymás társaságában hogy úgy éreztem, nincs mit mondanom, azon kívül hogy merre tovább, vagy ez most micsoda, stb. Bár tudom, nem lehet mindig az élet értelméről beszégetni. Vagy csak túlpörgöm? :)

2014. jún. 6. 16:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akkor vagytok igazán harmóniában, ha csend van közöttetek, de közben nem unatkoztok:) Én ugyan nem párommal, hanem régen egy nagyon jó barátnőmmel voltam így és tök jó volt, hogy egész napokat el tudunk tölteni úgy, hogy nem kell félni, hogy untatom.:D
2014. jún. 6. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!