Mi a véleményetek arról, hogy egy pasi (akinek van barátnője) a bulikban idegen lányokkal táncol?
Szerintem meg ne hagyd!
Ha veled ment el a buliba és a te barátod ne más nőkkel flörtöljön főleg előtted.
Még a tánc belefér mert neked is jól esik mással is táncolni néha de azért a többi az már túlzás.
Ne engedj,beszéljetek egymással.
Mond meg neki te mit szeretnél és ő is mondja meg ő mit szeretne de ha téged bánt ez a dolog vagy rosszul esik azt is mond meg neki.
Ha szeret akkor nem fogja tovább rontani a dolgot,ha nem akkor keress olyat aki megérdemli a szerelmedet
20:20-as vagyok. Nézd a kulcs az, hogy társaságban, vagy ilyen bulikban kimutatja-e hogy ő veled van, hogy te vagy a párja. Nekem volt olyan barátom, aki ezt mindenkivel éreztette, és hogyha más nőkkel beszélt, vagy viccelődött, akár kétértelmű vicceket is, az nekem nem esett rosszul, mert nyilván csak a másik lánynak akart örömet szerezni, vagy megdícsérni, de nem volt benne más szándék, mert egyértelművé tette valahogy mindenkivel hogy én vagyok a párja. Viszont volt olyan pasi is, aki egyértelműen le se tojt ilyen helyeken. Először csak rosszul esett, hogy levegő voltam a számára, aztán faképnél hagytam, és persze nem értette. De ezt azért tudtam megtenni, mert volt összehasonlítási alapom, hogy hogyan kellene viselkednie a társamnak ilyen helyzetekben.
Ha te rosszul érzed magad, annak nyilván oka van, mert rád se bagózik, amit meg azért tesz, mert nem vagy fontos neki. Ezt kár szépíteni. És aki azt mondja hogy miért ne viselkedhetne így, hiszen nincs bezárva, annak igaza van abban, hogy bármit meg lehet tenni, de nem szabad mellette maradni, mert sose fogod megkapni azt amit szeretnél tőle. Ez a férfi nem tesz téged boldoggá, és soha nem is fog. Ezt tudomásul kell venni.
Ez a biztos vagyok benne, hogy bármit megtenne értem, ez meg egy nagy szöveg :) ha tényleg így érzenéd, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést, és kétséged sem lenne abban, hogy mit miért csinál.
31/N
Teljesen egyetértek az elöttem szólóval!!
Gondold át és lépj!!!
Ha ugy gondolod ő így jó neked akkor ne foglalkozz vele de ha nem érzed vele jól magad és téged zavar akkor hagyd ott!Sokkal jobbat érdemelsz aki meg is becsül téged!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!