Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen problémákat okozott...

Milyen problémákat okozott nálatok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
13 év van közöttünk a párommal. Még nem mutattam be a szüleimnek, de tudom, hogy úgysem fogadnák el. Ő szeretne bemutatni a lányának, de arra pedig úgy érzem nem vagyok még felkészülve (csipán 6 év van közöttünk a lánnyal).
2009. dec. 30. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a volt férjem és köztem 7 év volt és ami nagy külömbség volt, hogy mikor megismerkedtünk én 21 voltam ö 28. Nekem a legfontosabb az volt hogy partikra járjak, hogy jól nézzek ki és csak ekkor kezdtem el dolgozni.

Akkor megértette hogy nem akarok családot, gyerket, de aztán ahogy elmúlt 30 (ekkor én csak 23 voltam) egyre többször mondogatta a barátok elött is hogy ö már öregember lesz emddigre neki gyereke lesz stb... ez nekem nem esett jól, aztán össze házasodtunk és egy év házaság után elkezdtem gondolkodni hogy 26 évesen miért nem akarok gyereket még mikor imádom a gyerekeket, egyre jobban éreztem hogy akarok gyereket de nem töle. Aztán elváltunk.

De nekem rosszul esett hogy a barátok meg a család elött állandóan szinte csak panaszkodott hogy én nem akarok gyerket.

2009. dec. 30. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Leginkább akkor van probláma, ha másik társaságával (ergo kjorosztáylával) kell eltölteni rövideb-hosszabb időt.
2009. dec. 30. 20:18
 3/5 anonim válasza:
100%

a barátnőm 20 évvel fiatalabb nálam. a családja előtt évekig titkoltuk a dolgot, de lassan kiszivárgott minden. elfogadtak, sőt megszerettek.

eleinte csak mesélt rólam otthon. a családja látta, hogy boldog és komoly kapcsolatban van. így könnyebben fogadhattak el, de azért volt egy rövid ordítozás, mikor kiderült minden. :)

néha cikizték az osztálytársai miattam, de már ők is megszokták. :)

nálam is csak 6 év van a fiam és a barátnőm között... a kamasz fiam elég nehéz eset, emiatt csak néhányszor találkoztak. nem volt gond.

más problémára nem emlékszem. :)

de mindet átvészeltük, mert egymással foglalkoztunk és nem a sok károgó "jóakaróval".

a "nem hozzád való!" és egyéb okos tanácsokat Te is simán engedd el a füled mellett!

ezt majd Ti eldöntitek. a szerelemnek nem lehet parancsolni.

40/F

2009. dec. 30. 20:53
 4/5 anonim válasza:
Anyu és Apu között 12 év van, anyu és a mostani férje között 13. Mi(gyerekek) teljesen elfogadtuk, apu új feleségét is. Szerintem nem lesz nagy balhé:)
2009. dec. 30. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Minden az elfogadáson és a felfogáson múlik!!!! Ha szeretitek egymást, akkor nem számít a korkülönbség, hiszen a Szerelem mindent legyőz!!!!!!! :) Ha a felfogás olyan, h megengedő, akkor semmi akadály, de ha viszont van olyan oldala, ami ezt ellenzi, akkor baj van, és meg kell beszélni!!!!
2009. dec. 30. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!