3 hónap együttjárás után egy közös nyaralásnál szerintetek jó így?
Egy házasság után, ahol mindig az én pénztárcámból fizettünk mindent (jó, oké, közös kassza volt), nekem akkora élményt jelentett, hogy azt mondta a pasim, őt ne vigye el egy nő nyaralni. Így ő fizette a hosszú hétvége minden költségét, a lányomnak is. Nyilván nem horror összegekre kell gondolni, mert kuponos oldalról volt a szállás teljes ellátással, de akkor is. Persze azóta nem maradtam adós, de nekem jól esett.
De ha a lány ragaszkodik a feleshez, akkor hagyd neki, biztos kellemetlenül érezné magát. Aztán ahogy a többiek írták, majd ott gáláns leszel.:)
Pedig szerintem is így a normális..
Mi is így csináltuk mindig amíg külön kasszán votunk
Már közös és házasok avgyunk, de addig így volt normális...persze fagyira ilyesmire meghívott a férjem, de egyébként az első időben feleztünk
Mi több mint 1 éve vagyunk együtt. Most fogunk menni az első közös nyaralásra. Fel sem merült bennem, hogy ne felesben fizessük.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!