Jóvá lehet tenni a dolgokat, vagy ez már a vég? Mit gondoltok mit csináljak? Mási svolt már ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
A sztori röviden annyi,hogy egy átitalozott este után volt egy kis balhé.Én féltékenységből nekimentem annak a srácnak akibe szerelmes vagyok.vagyis kapott egy pofont.Ő rámküldte a haverját,aki megakart verni csak leállították.Közben összevsztem a legjobb barátnőmmel,akivel hiába próbáltam tisztázni a dolgokat nem is figyel rám.De ő áétala ki lettem közösítve a táraságunkból.Ráadásul aki hallotta sztorit az fúj rá.nagyon elvagyokm keseredve.tanuétam a hibámból de ezt nem hiszi el senki.2009. dec. 29. 21:28
1/11 A kérdező kommentje:
mármint aki hallota sztorit az rám fúj.Bocsi sok benne a hiba,de gyorsan írtam.
2009. dec. 29. 21:30
2/11 anonim válasza:
Az idő mindent megold. Hidd el, most egy darabig hagyd csitulni a dolgokat, de később minden rendbe jön.
3/11 anonim válasza:
Annak sosincs jó vége, ha két ember csak erőszakkal (pofon, verekedés) tud egymással "kommunikálni". Ti vagy nagyon egymáshoz valók vagytok, és el fog csattanni életetek során jópár pofon... vagy pedig keressetek más partnert, lehetőleg olyat, akinek a verekedés nem a kenyere.. (ez tűnik a békésebb megoldásnak).
4/11 anonim válasza:
NYUGI!
Ne védekezz, ne csinálj most semmit, hogy ne verj újabb hullámokat. Ha elcsitulnak a dologk, jobban látszik, merre tovább.
Azért a statisztikák szerint italos állapotban történt összebalhézást előbb-utóbb kisimítják a felek, ha akarják....
5/11 anonim válasza:
milyen az olyan pasi,aki rád küldi a haverját?!és a haverja?!szép társaság lehet.
És a barátnőddel min vesztetek össze?
6/11 A kérdező kommentje:
azon vesztünk vele össze,h elkezdett velem ordibálni,meg felpofozott,és h nem rá hallgattam de pont mert kiabált hanem egy olyan emberre aki szépen tudott velem beszélni.
2009. dec. 29. 23:39
7/11 anonim válasza:
Szépeket írjak neked, vagy az igazat? A történet úgy kezdődik, hogy egy átitalozott este után. Itt az első és legkomolyabb probléma, az értékrendeddel van! Egészséges lelkületű lány nem italozza át az estét! Ne érts félre, nem az egy pohár itallal van nekem bajom, ha nem a mértéktelen, az önkontroll elvesztésével járó italfogyasztás ellen beszélek, ami nálad bekövetkezett. Aztán: túl igénytelen vagy a fiúkkal szemben! Te tényleg beéred egy ilyen sráccal? Azzal már nem is akarlak bosszantani, hogy nincs barátnőd, mert ha a történetben szereplő lány a legjobb barátnőd, milyen a többi? Mit tehetsz? Ezeket az embereket ne sajnáld elveszteni, értéktelen kapcsolatok. Aztán le kellene ülnöd, és egy nagyon komoly önértékelést kellene tartanod, és tisztázni magaddal, mennyire tartod értékesnek magadat. Ki érdemli meg a barátságodat, ki érdemes a te szerelmedre. És inkább ne legyen barátod, és ne járj senkivel, mint hogy ezen a színvonalon éld meg, mert azt nem kell bizonygatnom, hogy ez semmit nem ér. Biztos vagyok benne, hogy élnek ezeknél értékesebb fiatalok is a közeledben, csak nem foglalkoznak veled, mert ehhez a társasághoz tartozol, és a viselkedésed is ide sorol téged. szakíts a társasággal, változtass az értékrendeden, és ehhez keres valódi barátokat, és igaz szerelmet.
8/11 anonim válasza:
Keress magadnak egy normális baráti társaságot plusz szokjál le a piáról.
9/11 anonim válasza:
Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt.
10/11 anonim válasza:
Az a férfi aki egy nőre küldi a haverját egy állat lehet. Jobban tennéd ha normális emberek társaságát keresnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!