Hogy tetszik nektek ez a név?
Figyelt kérdés
A férjemmel sokat gondolkoztunk, hogy mi legyen a kislányunk neve. Igazából több név is benne volt a pakliban, de végül az Olívia felé hajlunk inkább. A családban van akinek tetszik, van akinek kevésbé, megoszlanak a vélemények. Gondoltam felteszem a kérdést nektek is, kiváncsi vagyok, kívülállók véleményére is. :)
A vezetéknév Mohos.
Köszi előre is. :)
2014. máj. 22. 10:46
11/19 anonim válasza:
Nekem tetszik:) A vezetéknév miatt nem nagyon,de hát ugye az ember a vezetéknevét nem választhatja...
Maximum 18éves kora után vagy házasságkötés esetén megváltoztathatja.
12/19 anonim válasza:
Szép név, a vezetéknévhez is passzol!
13/19 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy ennyi pozitív válasz érkezett. :) A másik név egyébként az Otília ami nagyon tetszik még. Jajj, nehéz a névválasztás...:)
2014. máj. 22. 11:55
14/19 anonim válasza:
az Otília már gáz az Olívia jobb
15/19 anonim válasza:
Az Otília nekem sem tetszik, az Olívia viszont szép. :) Nekem jófej Olívia nevű ismerősöm van, de ő már huszonéves.
17/19 anonim válasza:
Nagyon szép és illik a vezetéknévhez.
18/19 anonim válasza:
A hugom is Olívia, szerintem nagyon szép!soha nem is volt eddig panasza a nevére :)
19/19 anonim válasza:
Az Olívia gyönyörű név és illik a Mohoshoz, az Otília viszont nekem sem tetszik. Szerintem eléggé "öreglányos" (bocs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!