Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek ez a név?

Hogy tetszik nektek ez a név?

Figyelt kérdés

A férjemmel sokat gondolkoztunk, hogy mi legyen a kislányunk neve. Igazából több név is benne volt a pakliban, de végül az Olívia felé hajlunk inkább. A családban van akinek tetszik, van akinek kevésbé, megoszlanak a vélemények. Gondoltam felteszem a kérdést nektek is, kiváncsi vagyok, kívülállók véleményére is. :)

A vezetéknév Mohos.

Köszi előre is. :)

2014. máj. 22. 10:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik:) A vezetéknév miatt nem nagyon,de hát ugye az ember a vezetéknevét nem választhatja...

Maximum 18éves kora után vagy házasságkötés esetén megváltoztathatja.

2014. máj. 22. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Szép név, a vezetéknévhez is passzol!
2014. máj. 22. 11:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy ennyi pozitív válasz érkezett. :) A másik név egyébként az Otília ami nagyon tetszik még. Jajj, nehéz a névválasztás...:)
2014. máj. 22. 11:55
 14/19 anonim ***** válasza:
az Otília már gáz az Olívia jobb
2014. máj. 22. 12:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Az Otília nekem sem tetszik, az Olívia viszont szép. :) Nekem jófej Olívia nevű ismerősöm van, de ő már huszonéves.
2014. máj. 22. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Na Otíliát azt ne.
2014. máj. 22. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szép és illik a vezetéknévhez.
2014. máj. 22. 21:54
 18/19 anonim válasza:
A hugom is Olívia, szerintem nagyon szép!soha nem is volt eddig panasza a nevére :)
2014. máj. 23. 12:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Az Olívia gyönyörű név és illik a Mohoshoz, az Otília viszont nekem sem tetszik. Szerintem eléggé "öreglányos" (bocs).
2014. máj. 23. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!