Van olyan személy, akinek mindent el tudsz mondani és aki előtt semmi titkod nincs?
Figyelt kérdés
És ki az? Szülő, barát? Vagy másik rokon?2009. dec. 29. 01:55
11/34 anonim válasza:
Szerencsésnek érzem magam, mert engem 3 igaz jóbaráttal is megáldott a sors, akikkel bármit megoszthatok, akár az éjszaka közepén is. Persze ezzel nem élünk vissza, mindannyian családosok vagyunk, de mint lehetöség adott.:)
12/34 anonim válasza:
Az anyukám az az ember, akinek bármit elmondhatok. Lehetne ez a párom is, de valamiért sok dolgot inkább magamba tartok, pedig nem tett semmi olyat ami miatt nem bízhatnék benne 100%-ig.
14/34 anonim válasza:
A lányom! Egyedül neveltem születése óta. Mivel csak egymásnak voltunk, a problémákat -természetesen a korát figyelembe véve- közösen oldottuk meg. Az őszinteség a legfontosabb emberi tulajdonság.(szerintem) Már saját családban él, de a mai napig tudunk egymás dolgairól, problémáiról. Persze biztosan van olyan, amiről már nem velem beszélget, de ez teljesen természetes.
15/34 anonim válasza:
A párom és az édesanyám. Nekik bármit elmondhatok.
16/34 anonim válasza:
Sajna nincs.Amióta a "legjobb barátnőm" mindent kifecsegett
17/34 anonim válasza:
Az őszinteség, és a minden marhaságot elmondok ami épp az eszembe jut más kategória :)
Az a legjobb ha az ember a párjának mindent elmondhat, de ezzel nem kell visszaélni. És például volt pasikról, a velük kapcsolatos élményekről minek beszélni az ember jelenlegi párjával? erre valók a barátnők. Az anyukámmal is mindenről beszélhetnék, de szexről vele nem szoktam, erre valók a pasik. Minden témának megvan a megfelelő partner, akivel érdemes és hasznos megbeszélni.
Mindenkinek vannak titkai, aki azt mondja hogy nincs, annak is van. És teljesen normális hogy vannak bizonyos dolgok, amiket az ember megtart magának. Én sem várom el a másiktól, hogy teljesen nyitott könyv legyen. Van egy része amit nem kapargatok, az legyen az övé.
31/N
18/34 anonim válasza:
A legjobb barátnőmnek ill. anyukámnak. :)
19/34 anonim válasza:
Nincs. Régebben a "barátnőm" teljesen kibeszélt a hátam mögött és azóta nem tudom teljesen megbízni az emberekben. Sajna..:/ Ez van..
20/34 anonim válasza:
Nincs. Csalódtam a barátaimban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!