A sógornőm 25000 forintért akar nekem eladni egy kiságyat. Normális?
Nem megyek bele abba, hogy mi illik és mi nem (később kicsit azért belementem, eh), a lényeg, hogy szeretnéd a kiságyat s azzal értek egyet, aki azt mondja, hogy ajánld fel a 15-20 ezret, a meghirdetett cuccokból vadidegenek is alkudnak. Lehet, hogy bele is van számolva már az alku.
Személy szerint kisebb árat mondtam volna Neked, ha ingyen nem is adnék egy értékes kiságyat, ha szükségem van a pénzre, de végtére is ez az ő dolga, elvárni nem lehet, hogy kivételezzen Veled, bármi is a megszokott és az általános vélemény. Ebből ő pénzt tud csinálni, hát pénzt csinál, ez van. Emiatt nem néznék rá rosszabb szemmel, örülnék, ha ez lenne a legnagyobb bajom az adott személlyel. Nem vagyunk egyformák, s ennyi belefér :)
Én csak azt nem értem, hogy rokonnak ugyan annyiért adni, mint egy idegennek, az "nyerészkedés".
De rokontól olcsóbban elvárni, miért nem "nyerészkedés"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!