Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apa nem fizet, de semmilyen...

Az apa nem fizet, de semmilyen hivatalos iraton nem szerepel, hogy ő a gyerek apja, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Az anyakönyvben nem szerepel apa. Úgy volt, hogy tesz apasági nyilatkozatot, sőt, nevére veszi a gyermekét, de még mindig nem tette meg. Azt ígérte havonta ad 30ezret, egy alkalom kivételével, mikor szólt is, hogy kevesebbet tud adni, adta is, de erre a hónapra nem adott semmit. Mikor meg lett említve, annyit kérdezett, hogy miért, nem kaptam meg a gyest? De igen, megkaptam, de nyilván ő mindig adja a pénzt, és aszerint is osztottam be a pénzem, hogy majd ő a részét odaadja. Azóta sem ad egy fillért sem. Tehetek valamit?
2014. máj. 16. 12:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
?
2014. máj. 17. 19:20
 22/27 A kérdező kommentje:
Mert mit csináljak? És nem egy idegenre mondanám rá, hanem a tényleges apára. Én nem tudom ezt elintézni, ha az apa nem jön intézni. Bemegyek a hivatalba hétfőn, aztán intézzék el ők.
2014. máj. 17. 19:28
 23/27 anonim ***** válasza:
keress ingyenes jogtanácsadás lehetőséget, vannak ilyenek a neten, ügyvéd többet tud tenni, mint mi.
2014. máj. 17. 19:32
 24/27 anonim ***** válasza:
20: Nem, de az anyának evvel nincs több dolga. A hivatal dolga a férfit rávenni a többire, nem a nőé!
2014. máj. 18. 09:34
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen, a hivatal dolga lenne, csak ebből nem lesz semmi.
2014. máj. 18. 16:36
 26/27 A kérdező kommentje:
Na, megoldódni látszik a helyzet. Adott valamennyi pénzt, a papírokat meg kérek időpontot, hogy intézzük. Remélem el is jön. Soha többet ennyi idegeskedést!
2014. máj. 18. 20:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia! Mi történt veletek, mi a helyzet?
2016. febr. 24. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!