Szerintetek érdemes eldobni a családot (2 gyerek plusz a párja) és a barátokat 1 munkahely miatt?
Figyelt kérdés
A barátnőm 2 hónapja munkahelyet váltott és gyárba ment dolgozni... Azóta csak a munkának él... 3 műszakba van és minden túlórát bevállal, de egy kis gond van... A gyerekeivel (5 éves lány, 6 éves fiú) szinte alig foglalkozik... a párja dolgozik tök jó fizetést kap régen is teljesen megéltek belőle, de emelett ő van a gyerekekkel mindig, ő viszi őket oviba és ő látja el őket, engem aki egyetlen barátnője vagyok szintén ellököt magától... 2 hete először tegnap beszéltünk, de csak annyit mondott imádja a gyárat, a gyerekeire kb 2 hét alatt 1 napja ha van én meg felejtsem el... Hiányzik nekem is, de leginkább a családját sajnálom :( szerintetek érdemes ezt az életet választani? Más helyre is felvették volna ahol több ideje lenne... Nem tudom miért jó neki 95 ezerért mindent eldobni... Mi a véleményetek erről?2014. máj. 10. 18:17
11/12 anonim válasza:
7 Nekem is ez volt az első kérdés, ami eszembe jutott.
12/12 A kérdező kommentje:
hát azt nem tudom mit szeret ennyire a műanyaggyárba
2014. máj. 10. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!