Mit gondoltok a Merse és a Milos nevekről?
Eddig nem tetszettek a különlegesebb nevek, de most ez a kettõ nagyon. A Merse a kedvenc, Milos férjem ötlete, õ Miklós, tehát nagyon hasonló. Nekem is tetszik az is.
Kíváncsi lennék véleményekre
Szokatlan, de nem megszokhatatlan.
A Milos egy kicsit idegen. Ha valaki ilyen néven mutatkozna be, biztos, hogy szláv származást feltételeznék róla.
A Merséről a Merzse mocsár jut eszembe
A Milos tetszik. Nálunk nem szokványos név.
Úgy látom a Milos vezet :)
Miklós is tetszene, de nem akarjuk, hogy az apja nevét kapja
gondolom nem a többség alapján döntötök,ti döntésetek a meghatározás,nem néhánytúlbuzgó névtelené. az már szavazás,nem érvi döntés. Én már szavaztam a Mersére.
meg ahogy elnéztem,aválasz értékelése nem hasznossággal lett megjelölve,hanem egyetértéssel.kérdés azvolt,mit gondolunk, jön aki aztírja,neki egyikse tetszik.vagy lovának adná. ez nem hasznos-haszontalan.ez vélemény. És tessék tisztelni másik véleményét ha már kikértétek, és nem leértékelni,mert nem tetszika véleménye. ez nem facebook,hogy like,meg dislike. máshol írja a hasznos tájékoztatásokat,és előítéletük lesz az aránya miatt,mert dislike gombra nyomtak. akkor kell dislikolniha azt írtavolna:Semmit,nem tudom,de szeretem a sört. mert ennekköze nincs a kérdéshez.
Tiszteljétek az emberek véleményét, ne azért gyertek gyakorira,hogy igazoljanak és kielégítsék a lelkivilágodat? azis lehetne a cím:Merse vagy Milos? Így csak olyan válaszok jönnek,hogy melyik miért jobb. Ha csak egy névről lenne szó az gondolom így hangzik:erősítsetek meg... máshol az Alpár nevet kérdezi,ott ledislikolt valaki. többé nem válaszolok mit gondoltok kérdésre azt már tudom. őket is beoltom,elnézést a kitörésemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!