Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Állítólag ünnepek alatt sok a...

Állítólag ünnepek alatt sok a vezsekedés, tavaly nálunk is volt ( egy ajándék miatt), idén nem. És másutt? Sikerült nem összeveszni?

Figyelt kérdés
ha mégis volt vita akkor min?
2009. dec. 27. 09:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ez a második karácsonyunk együtt a férjemmel, szerencsére egyikünk sem egy veszekedésre hajlamos egyéniség. Most sem veszekedtünk :)

Viszont még gyerekkoromban a szüleim többször veszekedtek, kis apró dolgokon. Ilyenkor szerintem azért veszekednek az emberek, mert már az ajándékok beszerzésekor a nagy tömeg, rohanás, lökdösődés idegesebbé teszi az embereket. Majd valamelyest ez folytatódik otthon is, csak a kapkodás, hogy minden jól sikerüljön és időre meglegyen, ezáltal ideges(ek) a szülő(k), mely átszáll a család többi tagjára is, és aztán kis butaságokon is képesek hajbakapni. :(

Veszekedésmentes további ünnepet (új év)!

2009. dec. 27. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez így igaz! Az ember próbál arra törekedni,hogy semmi gond,probléma ne legyen és akkor tuti,hogy valamin ki fog borulni a bili!Én se vagyok veszekedős típus!Ha valami bánt,akkor előbb átgondolom,hogy egyáltalán érdemes-e szóvá tenni!Ez mindig bejön!Nem kell egyből veszekedésbe torkolnia mindennek! :)
2009. dec. 27. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt balhé 24-én, a tesóm és a párja minden évben összevesznek valamin. Mi (többiek) igyekeztünk nem belefolyni a dologba, nagyjából sikerült is.
2009. dec. 27. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nálunk borzasztó. rokonok jönnek, megbántják egymást, utána sírás, vígasztalás, kibeszélés, utálom!!

borzasztó! anyuék is veszekednek, egyszerűen utálom a karácsonyt!

14/L

2009. dec. 27. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk inkább csak a készülődés miatt van mindig egy kis feszkó.De hogy veszekedés!Az biztos nem.

Ahol van ott azért mert amikor összeül a nagy család előjönnek a sérelmek amikről addig senki nem beszélt és robban a bomba.

Bamba felnőttek.

nálunk mindig szép és családias a karácsony.Imádom!

2009. dec. 27. 13:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 10:01-hez. Mi sem veszekszünk soha a férjemmel. Egyszerűen nincsen értelme. Ha valamiben nem értünk egyet, akkor azt megbeszéljük. A gyermekeinket is így neveljük, velük sem szoktunk üvöltözni. A gyerek sem hülye, csak kicsi de ettől függetlenül mindent meg lehet magyarázni, beszélni vele a maga nyelvén. Mondjuk a dologhoz az is hozzá tartozik, hogy nagyon szerencsés vagyok a párommal, mert sok helyen nem ezt látom. Én is úgy nőttem fel, hogy a szüleim állandóan veszekedtek és minden héten volt legalább 1-2 verekedés is. Hát nem volt túl kellemes végignézni gyerekként ezt. Éppen ezért nem akarom, hogy a gyerekeim is így nőjenek fel. Hála istennek anyósomék is nagyon szépen élnek, soha nincs egy hangos szó sem köztük, szóval a férjemnek is ez a normális.
2009. dec. 27. 14:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a bátyám előjött volna a szobájából a 4 nap alatt míg együtt volt a család,és odaböfögött volna egy "boldog karácsonyt" akkor tökéletes lett volna az ünnep. Kicsit ciki hogy itt lakik a tesóm a szüleinkkel meg velem és mikor hazajön a nővérem akkor ki se tolja az orrát. Ennyit érdekli a családja:(

15/L

2009. dec. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!