Nagyon aggódok érte?
Van egy 73 éves nagypapám,tulajdonképpen ő az egyetlen,a másik màrt meghalt.Nagyon szeretem,mert annyira önzetlen,minden hónapban elvisz többször operába,színházba.Moziba járunk hetente,szerintetek ez nem ciki?Én nem szeretem a kortársaimat,és a közeli barátaimnak nincs pénzük arra,hogy elmenjünk,de a papámmal szeretek menni.Néha átszoktam menni hozzá sakkozni,meg felhívom hogy hogy van.Szegénynek nem rég volt trombózisa,és nagy lefogyott,legyengült.Szegény márt sokszor nem tudja mit akar csinálni,nyújtom felè a tànyért,felé nyúl de nem veszi el és elejti,elveszti a kocsikulcsát,meg mindig morog hogy milyen kö*csög az állam.Van 250 000Ftos nyugdíja van és még igy is morog:)Pedig hónap végére annyi pénze marad.
A lényeg,hogy aggódok érte,mert érzem hogy márt nagyon öreg,hogyan segíthetnék rajta,hogy könnyebb legyen neki?Apa és anya is rengeteget járnak hozzá,pátyolgatják.
16/L
Mondjuk ha a kocsikulcsát örökre eldugod előle, azzal nagyon sokat segíthetsz neki! Ahogy leírod, van már olyan állapotban, hogy veszélyes ha autót vezet! Magára is, rátok is, és minden más közlekedőre is.
Szóval ha megbeszéled vele, hogy ne vezessen többet, hanem segítesz neki, hogy máshogy jusson el A-ból B-be, leginkább vele vagy olyankor, akkor az óriási segítség lenne!
Amúgy a többi jó, amit teszel, ha ez így igaz is.
Nem vagyok troll,csak leírtam,hogy annak ellenére is bogy van pénze,mindig morog.Sok évig volt katona(nem tudom milyen fokozat)
Ès nem a kérdèsemre vàlaszoltál,pedig nagyon aggodok èrte.
De nem ez volt a kèrdésem :)
Az enyèm rengeteg mindent túlélt,nem vagyunk egyformàk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!