Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki egyedül van most otthon,...

Aki egyedül van most otthon, az mit csinál?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 13:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
arra vágyom hogy velem legyen a barátnőm és jól megszeretgethessem ha végre itt lesz *-*
2009. dec. 25. 14:24
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
gondolkodom mit kéne jövőre máshogy csinálni?
2009. dec. 25. 14:25
 13/29 anonim válasza:
100%
Nekem vannak gyerekeim,férjem mégis magányosabb vagyok mint bárki más aki egyes egyedül vann otthon...a gyerekek már nagyok,futnak ide-oda...én meg 3 hét múlva válok...szép karácsony...
2009. dec. 25. 14:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Ülök a gép előtt, közben tanulok, mert felnőtt képzésre járok.

Néha elkalandoznak a gondolataim, és belém hasit a múlt emléke, mert szinte felfoghatatlan, hogy tavaly ilyenkor még családfő voltam, most meg már más tölti be ezt a szerepet, ott vele, helyettem.

Nem is állítottam karácsonyfát. Legszívesebben dolgoznék, az leköti a gondolataimat.

2009. dec. 25. 14:35
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is azért vagyok itt, mert magányos vagyok. Gyerekeim az apjuknál, párom nemrég dobott, most meg nézegetem ki van még ilyen szar helyzetben, szánalmasnak érzem magam. Ez van Jövőre talán jobb lesz
2009. dec. 25. 14:44
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Így folytatódik, mi leszünk a szinglik nemzete, ennyi válással még nem találkoztam, mint ebben az évben. Sajna én is közéjük kerültem, és soha nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz megélni egyedül a karácsonyt.
2009. dec. 25. 14:48
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Netezgetek, vonatot nézek,hogy minél hamarabb hazamenjek és végre egyedül lehessek. Sajnos sikerült elcsesznie a karácsonyomat ismét valakinek,aki folyamatosan ezt teszi mindennel.
2009. dec. 25. 15:05
 18/29 anonim válasza:
100%

Válaszolgatok kérdésekre gyk-n :)

meg eszegetek...

2009. dec. 25. 15:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésekre válaszolgatok, zenét hallgatok, röhögcsélek magamban, és várom a barátomat aki fél óra múlva jön:)
2009. dec. 25. 15:23
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom mi van velem:S sokszor előfordul ebben az évben,néha unalmamban sőt nem néha hanem mindig elkezdek gonsolkozni...mint most a múlton,jövőn,vagy a jelenen..és rájöttem,hogy az egész élet nem jó,nem tudom valamiért élvezni,néha történik velem olyan ami a szemeben jó,de egy átlag embernek ez a normálsi hangulata.pl. barátokkal lenni,de jön az újabb és újabb kudarc,rondának érzem magam,képtelen vagyok egy hülye fogyókúrát végig csinálni,szánalmas ahogy élek:Skarácsony hangulatom nincs pedig itt a karácsonyfa mellettem megvolt tegnap az ajándékozás..mégse:S elrepül mellettem az idő és már most öregnek érzem magam 14 évesen:S olyan mintha a tv-be nézném az életem vagy nem is tom..mintha nem az enyém lenne..bocsi,hogy ezt leírtam,de már muszáj volt,mert nem hallgat meg senki és nem értik amit mondok
2009. dec. 25. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!