a nőgyógyász mondta azt, hogy olyna erősek menses közben a méhösszehúzódásaim,hogy szülési fájdalmaim vannak... bizonyára csak a két szép szeméért kapta a diplomáját... milyen tájékozatlanok vagytok nő létetekre, egy tinédzser lánynak simán lehetnek szülési fájdalmai, ugyanis a menses görcsöket ugyanaz a folyamat okozza, mint amelyik a szülési fájdalmakat...a méh összehúzódások... te jó ég, én ezt tudtam már 13-14 évesen, mert utánaolvastam!elképesztő, hogy felnőtt nők ennyire tudatlanok legyenek saját biológiájuk felől...
2009. dec. 27. 12:57
32/37 anonim válasza:
úúristen ilyen kérdést...
jajj képzeljétek elvágtam az ujjam és holnap takarítanom kellene... mit tegyek? úristen:S
na ez is kb ilyen kérdés lenne de én nem vagyok olyan kingörcs h ilyeneket kiírjak. megoldom...
2009. dec. 27. 23:41
33/37 anonim válasza:
12:41 mert ilyenért csak azok tudnak nyavajogni. jaj leesett a műkarmom! ááá! most mi lesz????
2009. dec. 28. 14:00
34/37 Zümy válasza:
Nem kell áltatalánosítani,csak azért tette fel a kérdést,mert nem hagyták békén és ettől még nem lesz rib*nc..pff :S...
2009. dec. 28. 19:57
35/37 anonim válasza:
téma lezárva. mi vagy te, védő ügyvéd?
2009. dec. 28. 22:09
36/37 Zümy válasza:
Nem, csak nem szeretem ha másokkal ok nélkül kötekednek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.