Mért büntet igy az Isten?
A karácsonyom az egyik legrosszabb nap az életemben!Öregapám tiszta részeg anyum most jött haza külföldröl!Öregapám ordít üldöz minket ki a házból mert az övé az életünket tönkretette !De én csak egy napot kérek amikor béke van a házunkban:a karácsonyt...
De az ideg összeroppanás szélén vagyok nem birom nézni ahogy anyum kivanakadva és sír mivel érdemeltem ezt évesen??erre kitudja a választ!
hozzáteszem katolikus iskolába járok.....
"apum anyum elvált eddig papámmal mert anyum kiment dolgozni mert különben papám felöl éhenhaltunk volna mert nem képes elmenni dolgozni de hála most már kollégista vagyok és már semmi nem köt haza csak az állataim !!Inkább Aynut jobban sajnálom mint engem !Hát igen ez a baj hogy már én sem tudom hogy mért járok abba az iskolába már annyira sem hiszekbenn mint eddig"
akkor remélem anyukád ki tud menni jövőre is külföldre, hogy neki se kelljen otthon lennie.
igen... azért kérdezd majd meg a hitoktatót.. nem tudom mit mondana rá... valószínűleg hogy isten csak próbára akar tenni stb... de szerintem csak a vallást csak azért találták ki, hogy az emberek bízzanak a mennyországba kerülésbe, és ezért elbírják viselni, az itteni életet.. semmi másért... 1 hazugság az egész.
ez tudom hogy ez semmiképp sem vigasztaló dolog, de egyedül magadra számíthatsz. semmi természetfelettiben :(
18f
Három idézet wiwes adatlapomról.Meríts belőle erőt,nekem szokott segíteni.
"Ember vigyázz, figyeld meg jól világod: ez a múlt, emez a vad jelen, -hordozd szívedben. Éld e rossz világot és mindig tudd, hogy mit kell tenned érte hogy más legyen." Radnóti M.
"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet."
Madách Imre
„Élj nyájasan és türelmesen az emberek között, de ne bízzál senkinek segítségében. Neveld magad magányossá és erõssé. Tudjad, hogy soha, senki nem segít. S ne sopánkodj ezen. Ember vagy, tehát nem várhatsz semmit az emberektõl, s ez a természetes."
(Márai Sándor)
Te csak egyet tehetsz .
Megfigyeled hogy milyen a rossz és Te majd alapítasz egy boldog családot akikkel a saját házadban élsz.
Távol az ilyen rokonságtól!!
Kívánj valami szépet mert karácsony van és az álmod teljesülni fok,idővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!