Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzitek úgy, mintha idén...

Nem érzitek úgy, mintha idén "ellopták volna a karácsony szellemét? "

Figyelt kérdés
Mindig ezt az időszakot vártam, de idén nem érzek semmit, csak ürességet.
2009. dec. 23. 12:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért örülök, hogy van aki megérti miről beszéltem. Én is családdal fogom ünnepelni és eddig minden évben lázban égtem a készülődéstől, most viszont az a kis varázs hiányzik. Lehet bennem van a hiba tényleg, de én nem tudok azonosulni a "kötelező ajándék és rohanás" karácsonnyal. Meg valahogy ahogy jövök-megyek az emberek között általában csak kesergést vagy a nagyzolást érzem. Tisztelet a kivételnek persze. És azt mondom, hogy akinek megvan, az inkább örüljön neki és nem muszály bele rúgni abba, aki épp nem találja... Én azért örülök, hogy van akinél ott van és tudom, hogy kárpótlásul nálam és a sorstársaimnál jövőre duplán lesz :)
2009. dec. 23. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
vhogy idén engem se izgat a karácsony. pár éve ilyenkor még izgalmamban ugráltam, stb, egy héttel korábban is. most meg :S
2009. dec. 23. 13:43
 13/15 anonim ***** válasza:
37%
13:12-est miért kellett lepontozni? elmondta véleményét. én vele értek egyet, szerintem is már csak a zabálásról, meg arról szól, hogy méregetjük, hogy ki vett nagyobb értékűt a másiknak és húzogatjuk a szánkat, ha nem tetszik.
2009. dec. 23. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
79%

én a 28 éves nö vagyok.

én Németországban élek és itt is fogjuk ünnepelni (mint mindig), szóval még magyarországra sem foghatom.

de most voltunk pár apróságért a halyi bevásárlóköszpontban (mint egy interspar) és semmi karácsonyi zene nem volt. valami lagymatag szolt. a díszitése az üzletnek szinte nulla volt, és alig lézengtek az emberek benne. szóval olyan volt mint egy normál keddi nap.

igaz délelött voltunk egy nagy plázában és ott gyönyörü volt.

de úgy érzem a házakon is kevesebb idén s díszítés, és az itteni rádiók alig nyomnak karácsonyi zenét. egy adót talßáltunk csak amunkahylemen aminazér rendszeresen van karácsonyi zene. tegnap 500 km-t utaztunk (anyósékhoz) és 3x kellett rádió állomást választanunk, de az 5 órás út alatt jó ha 3 karácsonyi zene volt.

2009. dec. 23. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
mi nem veszünk egymásnak ajándékot,örülünk ha kaja lesz. Ez igy ment évek óta,és mégis vártam a karácsonyt. De most nem érzek semmit,csak ürreséget. Ott tarok,h még suliba vagy melohelyen is szívesebben lenék,mint h enyi napot itthon töltsek bezárva
2009. dec. 23. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!