Mit gondoltok az Alpár névről?
Kedves 21
Nekem tetszik a Rozália nincs semmi bajom ezzel a nével sőt van ilyen ismerősöm is viszont nem én vagyok szemét hanem te barátocskám persze mondhatsz amit akarsz nem tudod le tagadni nem vedd a szivedre de ha mégis a szivedre veszed akkor sajnálom az a te bajod
1. A Rozáliát csak példaként mondtam, akkor képzelj oda valamilyen neked nem tetsző nevet.
2. Menj vissza általános 2. osztályba szövegértést tanulni, meg vesszők helyét memorizálni.
3. Nem hinném, hogy szemét lennék, csak mert egy nyilvánvalóan az emberek 99%-ából ellenérzéseket kiváltó névre azt írtam, hogy nem szerencsés választás. Tudod, nem biztos, hogy a többi ember megy szembe a forgalommal azon a bizonyos autópályán, ha érted, mire gondolok.
4. Nem vagyok a barátocskád, kedveském.
5. Nem vettem a szívemre, azt pampogsz, amit akarsz :)
1. Látom, még nem tanultál meg írni.
2. De Neked nem ez a neved, tehát nem gúnyolunk ki.
3. Elméleti lehetőségként kérdezted, erre elméletben mindenki elmondta a véleményét.
4. De, beleszólsz, mert lepontozol mindenkit, leszemetezel mindenkit.
5. Az is köcsögség, ha valaki direkt nehezíti a gyereke életét egy "különleges" névadással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!