Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Alpár névről?

Süle Dominik kérdése:

Mit gondoltok az Alpár névről?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 21. 21:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%
Ja, ha már valamiről nem úgy nyilatkozunk, ahogy Te gondolod, akkor szemetek vagyunk. Ezt hívják véleménykülönbségnek, tudtommal. Rád mondhsatom, hogy szemét vagy, amiért nem tetszik neked a Rozália név pl? :D
2014. ápr. 22. 10:36
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
Erdélyben sajnos elég gyakori név. Amúgy nagyon ronda és idétlen ez a név.
2014. ápr. 22. 11:14
 23/29 A kérdező kommentje:

Kedves 21

Nekem tetszik a Rozália nincs semmi bajom ezzel a nével sőt van ilyen ismerősöm is viszont nem én vagyok szemét hanem te barátocskám persze mondhatsz amit akarsz nem tudod le tagadni nem vedd a szivedre de ha mégis a szivedre veszed akkor sajnálom az a te bajod

2014. ápr. 22. 11:31
 24/29 anonim ***** válasza:
87%

1. A Rozáliát csak példaként mondtam, akkor képzelj oda valamilyen neked nem tetsző nevet.

2. Menj vissza általános 2. osztályba szövegértést tanulni, meg vesszők helyét memorizálni.

3. Nem hinném, hogy szemét lennék, csak mert egy nyilvánvalóan az emberek 99%-ából ellenérzéseket kiváltó névre azt írtam, hogy nem szerencsés választás. Tudod, nem biztos, hogy a többi ember megy szembe a forgalommal azon a bizonyos autópályán, ha érted, mire gondolok.

4. Nem vagyok a barátocskád, kedveském.

5. Nem vettem a szívemre, azt pampogsz, amit akarsz :)

2014. ápr. 22. 12:59
 25/29 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező. Nekem is rögtön az jutott eszembe,hogy olyan alpári,és mosolyogtam rajta, meg majd kiröhögtem magam a kommenteken. És ha neked ez rosszul esik, akkor felmerül az ellentmondás, hogy örülnél-e e névnek. Ha gyereknek szánod biztonság kedvéért adj neki még egy nevet. Mondjuk Máté. Lehet kettő neve. Igen, másnak is eszébe jut a név alpárisága, de ízlések és pofonok. Pofonokat ,kinevetést állni kell. Még az is lehet hogy a gyerek büszkén vállalja alpáriságát, belemegy a viccbe, és igazán jófej vagány alpári Alpár lesz...
2014. máj. 8. 19:52
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
25-ös vagyok, és nem értem,ha a kikérik a véleményem,én elmondom a véleményem, az hasznos/haszontalan? Az vélemény. Kész. Ez nem facebook like-dislike gomb. Itt mindenki elmondta a véleményét, mindenki sajátját. Mind hasznos. Önérzetes értetlenek.
2014. máj. 8. 21:37
 27/29 A kérdező kommentje:
figyeljetek mindegy mit mondtok véleménynek nem szólokbele de szerintem óriási köcsögség hogy valakit kigunyólnak a neve miatt hogy alpári
2014. máj. 9. 21:26
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

1. Látom, még nem tanultál meg írni.

2. De Neked nem ez a neved, tehát nem gúnyolunk ki.

3. Elméleti lehetőségként kérdezted, erre elméletben mindenki elmondta a véleményét.

4. De, beleszólsz, mert lepontozol mindenkit, leszemetezel mindenkit.

5. Az is köcsögség, ha valaki direkt nehezíti a gyereke életét egy "különleges" névadással.

2014. máj. 9. 21:37
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor változtasd meg a neved Alpárra, ha Neked tetszik.
2021. okt. 31. 05:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!