Mit vettetek szüleiteknek karácsonyra?
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 20:12
11/17 anonim válasza:
anyának: vasalóasztal
apának: egyedi gyújtó, melybe belegravíroztattuk, hogy "A legjobb apunak"
12/17 anonim válasza:
Én a szüleimnek az idei Karácsonyra ajándék csomagot vettem. Apukámnak Palmolive-ot szappant, tusfürdőt tartalmaz, anyukámnak Schauma csomagot samponnal és hozzá balzsammal :)
13/17 anonim válasza:
Apa laptop hűtőt és laptop párnát kap : )
Anya pedig kötőtűt, és fonalakat, még holnap vennem kéne neki egy pulcsit, vagy egy tatyót.
14/17 anonim válasza:
Anyunak vettünk egy formát a sütőbe, és lerajzoltam neki a családot élethűen :)
Anyu barátjának pedig naptárat csináltam a közös fényképekből, és mindegyik kép mellé rajzolt valamit valamelyik tesóm ( 4 van ) :)
15/17 anonim válasza:
Apu-anyu: dvd lejátszló, és 2 jegy A padlás c. musicalre.
Apunak külön könyvet, anyunak fényképezőt közösen. :)
16/17 anonim válasza:
anyunak egy fonott gyöngyös ékszerdobozt
apunak síszdobozban zoknit (3 db)
17/17 anonim válasza:
Egy befőttes üvegbe tegyél papírokat amire ráírsz üzeneteket. Csinálhatsz annyi kis cetlit amennyit akarsz maj tekerd hengerré és cérnával kösd meg. Dobd egy üvegbe és az üveget dekoráld ki. Dekoráció lehet matrica alkoholos filc rajz üvegfesték dekupázs stb. Ez függ az ügyességtől és alalpanyagoktól is. Emellett csinálhatsz zoknibábut adhatsz mellé rajzot festményt üdvözlő vagy képeslapot csokit stb. Remélem segítettem! <3 11/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!