Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 nap alatt milyen ajándékot...

2 nap alatt milyen ajándékot készíthetnék?

Figyelt kérdés
Holnapután Szenteste, és én még mindig nem készítettem semmit a családomnak. Egyszerűen nincs ötletem! Saját kezűleg szeretnék készíteni, elég egy kis apróság is. Kérlek, ha tudtok, írjatok ötletet! Hiába keresgélek a neten, semmilyen jó és gyorsan elkészíthető ajándékot nem találok. A szüleimmel, nővéremmel (23) és a bátyámmal (22) élek.
2009. dec. 22. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Közös képekből montázs: Vicces pillanatokkal, vagy a virág nagy kerben is jó ajándék alapanyagok vannak.

Kellemes Ünnepeket!:)

2009. dec. 22. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sólisztgyúrmából karácsonyfadísz,ajtódísz,mécsestartó.

Nővérednek készíthetsz ékszert.

Fotóalbum:közös képek,idézetek az életről.

2009. dec. 22. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én anyunak ezt csináltam:

[link]

egy üveglap, és üvegfestékkel rajzoltám rá. Sajnos nem túl jó minőségű a kép, de ha szépen összemosod a dolgokat, akkor csudijó :D

2009. dec. 22. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindmegettén sok házilag készíthető bon-bon recept van.Pár óra alatt kész,a bátyádnak kicsit töb alkohol bele.
2009. dec. 22. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!