Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az utolsó lehetőség?

Ez az utolsó lehetőség?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 16 éves lány vagyok, nyugdíjas édesapám egyedül nevel engem, és 3 kistestvérem.

Szerényen élünk, mégis úgy néz ki, most karácsonykor, még ennivalóra se futja.

Nem tudom mit lehetne tenni, elsősorban nem is magamért, hanem kistestvéreimért aggódok.

Az önkormányzatnál ,,nincs keret". Lehet ebből kiút?:(

(az egyik barátnőmnél internetezek)

aki nem tud segíteni, kérem szépen, ne bántson

2009. dec. 22. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vöröskereszt, Máltai Szeretetszolgálat közelben? Tőlük kérj segítséget!
2009. dec. 22. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon Drága vagy!

Merre éltek??

2009. dec. 22. 12:17
 3/7 A kérdező kommentje:

írtunk nekik, de csak ruhákat tudnak adni, abból nem vagyunk rászorulva (mind a 4-en lányok vagyunk)

Békés megyében élek

2009. dec. 22. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a Karitászt tudom ajánlani. Sajnos jelenleg GYED-en vagyok itthon, de amíg aktívan dolgoztam, szociális munkásként sokat dolgoztunk velük. Ilyenkor van ajándék és élelem lehetőségük. Szerényen, de van. Gondolok itt élelem alatt tészta, olaj, ilyenek.

Ha pedig az Önkormányzatnál nem megy a segítség, menj be a helyi Családsegítőhöz, ott talán tudnak segíteni.

Melyik településről vagy?

2009. dec. 22. 12:21
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen! az email-címükre fogok írni

Gyula melletti falu..

2009. dec. 22. 12:26
 6/7 anonim válasza:
69%

Nagyon aranyos vagy:)

Ha az előbb felsoroltak nem tudnak, akkor ismerőseitek nem tudnak segíteni? Nekünk suliba van egy család akik nagyon szegények, és a kislány meg fog halni ha nem esik át egy életmentő műtéten, és gyűlést szerveztek a suliba. Nagyon sokan segítettek nekik:) Szerintem ilyet is meg lehetne próbálni, ha közelebb laknék hozzátok én biztos segítenék:)

2009. dec. 24. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valami rokon a közelben? Általában ők tudnak segíteni.Vagy csak van valamilyen baráti kör,akik szívesen adnának pénzt,vagy esetleg karácsonyi estre hívnak titeket!!
2009. dec. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!