Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A bátyám megőrült...

Mit tegyek? A bátyám megőrült lent bőven

Figyelt kérdés

a bátyám 22 éves,én 14.mindig szekál,mindig ordibál,multkor anyáék kérdezték h hova szeretnék menni szilveszterkor és Peti(a bátyám) azt mondta h hova menne? kis szaros 14 éves kölyök.és mindig ilyen provokáló,légyszi segitesetek,nem birom tovább

14/L

2009. dec. 21. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
hát de még tényeg kis szaros vagy:D
2009. dec. 21. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Mindenki tesoja pontosan ilyen seg'ej ne hagyd magad szólj visza. Így tanulod meg hogy a jövöben a bar'm munkatársadat is le tud szerelni.
2009. dec. 21. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Nyugalom. Tudom h nehéz. Remélem abbahagyja, de amúgy nem tudom mi oka van rá. Elég szemét dolog szerintem keresztbe tenni neked. :S Törődne inkább a maga dolgával... Amúgy sztem meg kéne próbálnod picit visszavágni neki, vagy megbeszélni vele hogy ez neked így nem jó :S

am nem n betűvel kezdődik véletlenül a keresztneved?:D

2009. dec. 21. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha mindig visszavágsz (és jól, úgy hogy az neki is rosszul essen) akkor abba fogja hagyni egy idő után!
2009. dec. 21. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Elmesélem az én sztorimat. Van egy 6 évvel idősebb bátyám. Állandóan piszkált, meg a hülye haverjai is. Bántottak, dobáltak, mert kis szaros voltam.

Ahogy telt az idő, ez alább hagyott. Mikor párom lett 16 évesen, elkezdett rájönni, hogy nem vagyok már kis szaros. Teljesen normálisan viselkedett azóta, és azt mondhatom remek testvérek lettünk. Most 20 vagyok, ő 26.

És utólag rájöttem, mindig is szeretett, védet, ezért nem akarta, hogy kicsiként ide-oda járjak.

Most már belátom, tudom, neked még nem könnyű. Egyébként meg igaza van, 14 éves kisgyerek vagy, otthon a helyed, nem szilveszteri bulin. Sajnos a mai fiatalok kis dedós pulyák, de felnőttnek vélik magukat. Ne kövesd el ezt a hibát.

2009. dec. 21. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez bunkóság...22 évesen azért lehetne már több esze. Az én fiatalabb bátyám 19 éves, a másik 21 és soha nem cs*esztettek ilyenekkel. Ők olyan nagy koncertezős arcok és soha nem szólnak be, inkább elvisznek magukkal. Már 14 évesen is elvittek..persze mindig figyelnek rám. Nem hiszem, hogy alap követelmény lenne, hogy a nagytesó csesztesse a kisebbet, szerintem ez csak nevelés kérdése. Mi nagyon szeretjük egymást a tesóimmal és alap, hogy a "kicsi hugit" beavatják ebbe-abba, megtanítják néhány dologra és figyelnek rá. A bátyád egy paraszt, aki el van kényeztetve kicsit. Nem tudsz mit tenni, légy Te a normális és kész.

16/L

2009. dec. 21. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Ne vágj vissza, fölösleges. Irigy. Te vagy a fiatalabb, nyilván neked sokmindent korábban és könnyebben engednek meg, míg neki anno ki kellett taposnia magának az utat (idősebb testvérként tapasztaltam). Majd megszokja. El fog múlni. De ha visszaszólogatsz, csak rontasz a helyzeten. Ne vedd figyelembe.
2009. dec. 21. 21:14
 8/10 anonim válasza:
84%
Én mindig visszaszóltam a bátyámnak, háát én jártam rosszabbul:-) Hagyd, egy idő után abbahagyja, én 18 voltam mikor abbahagyta. De azért nem mondom hogy mindent csak nézz el, van amit nem lehet:-)) Csak keményen!
2009. dec. 21. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem se vágj viszza, majd kinövi /amúgy meg tudom érteni. tuti hogy féltékeny, mert tőle ennyi idősen nem kérdeztek ilyeneket(idősebb tesó tapasztalat)/

amúgy pedig az ilyesfajta kérdésekre válaszolj nem tudommal, és később, amikor ő nincs ott akkor beszéld meg apukáddal/anyukáddal a kérdést

ha elengednek, hidd el nagyot fog nézni, és így bizonyos értelemben visszavágtál neki:DD

2009. dec. 21. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Az én bátyám pont ilyen pedig nincs sok korkülömbség és én sem vagyok fiatal.. 17 leszek májusban, de neki mindig a kis hugicája leszek .. úgyhogy fogadd el.. vagy próbálj beszélni veled mikor ketten vagytok hogy mért viselkedik így veled és mért kell bunkónak lennie... hátha meg változik
2009. dec. 21. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!