Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy család megbízott a temetés...

Egy család megbízott a temetés szervezésével, tavaly is részt vettem ennél a családnál, részben, végül egy nagy veszekedésbe torkollott a temetés vége, mit tegyek? Kérhetek-e rendőri védelmet, vagy biztonsági szolgálat segítségét kérjem?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 02:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Most kiderült,hogy a lakás 45.50%-át öröklöm mik a jogaim?Kulcsot is kaptam amit a rendőrségen be is jelentetem jegyzőkönyvezték valamit hangfelvétel is készült róla.
2014. szept. 16. 23:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Ésszerűnek én azt gondolnám, hogy vagy megveszed a ház másik felét is azoktól/attól aki azt örökölte, és tied a ház 100%-ban, vagy pedig eladjátok a másik örökössel/örökösökkel és a pénzt ebben az arányban osszátok el. De van egy harmadik opció, hogy mindannyian beköltözök és szépen éltek :D
2014. szept. 17. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!