Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kaptam tegnap egy nagyon...

Kaptam tegnap egy nagyon sértő és obszcén sms-t, és a feladót sehogyan sem tudom elérni (mert nem veszi fel és nem válaszol az sms-emre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy ki és miért írt nekem ilyet...
2009. dec. 21. 13:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
78%
jajistenem... hagyd a francba... meg egyáltalán miért hívogatod? a te pénzed fogy... a világon semmi értelme sincs
2009. dec. 21. 13:08
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
írd vissza neki, hogy "Neked is szeretetteljes és békés karácsonyt és a végére egy mosoly :) " hidd el ez jobban odavág mintha felhívnád és szitkozódnál.
2009. dec. 21. 13:12
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy nem is neked szánták. Én is kaptam már üzenetet, hogy tetszett a bemutatkozásom, szeretne velem kapcsolatba lépni :))) Gondoltam, hogy elírta az illető a számot, annyit áldoztam rá, hogy tájékoztattam. Hátha egy szép románc tört volna ketté :))
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem várj egy kicsit, és próbáld meg felhívni egy másik telefonszámról!
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Rejtett számmal hívd fel!
2009. dec. 21. 13:19
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Ne reagálj rá! Mivel ez egy aberált. Nekem is volt ilyen csak nekem az üzenetrögzítőre ment. Pasi pechje, hogy én meg süket vagyok és csak sms-t fogadok. Egyszer a legelején írtam neki, hogy ki ő és mit akar. Nem válaszolt. Valahol a 20. hívásnál bepöccent hogy én tényleg süki vagyok és írt egy olyan szöveget, hogy még a telóm is elsápadt. Onnan tovább nem zaklatott már. Ha ismeretlen szám hív, egyszer elég érdeklődni. Ha semmi válasz akkor se hív többett. Van aki észbekap, hogy mellényomot valamit, van aki meg ezzel szórakozik, hogy felpumpálja az agyadat.
2009. dec. 21. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Hagyd a fenébe.Nem éri meg!És tényleg lehet, hogy csak véletlenül küldte neked. Nálam is volt, hogy valaki írogatott, boldog névnapokat,meg találkákat stb.Pedig közel sem volt névnapom és nem is ismertem aki írt.Igaz én nem írtam vissza neki hogy téves,de csak fél évente 1-szer jött valami eltévedt sms.
2009. dec. 21. 13:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos h neked cimezték??!
2009. dec. 21. 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Annyit írj neki vissza,hogy köszönöm szépen, hasonló szépeket és jókat kívánok neked is vagy tényleg hagyd a fenébe.
2009. dec. 21. 13:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Nehogy ezen lovagolj!Az sms iroja valoszinü azt akarja elérni hogy idegesitsen.Szoval egyszerüen ne reagàlj,max egy mosolyt küldj vissza sms-ben!
2009. dec. 21. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!