Hét hónapos terhes vagyok, a párom elhagyott. Senkire nem számíthatok. Mit tegyek?
Párom tegnap fogta magát és szó nélkül elment. A szüleim rég meghaltak, testvéreim rossz körülmények között élnek. Júniusban szülök, de nem lesz segítségem.
Adnátok tanácsot?
Még mindig nem árultad el. Milyen segítségre vársz?
Van hol laknod? Számításaid szerint szerinted mennyi lesz a bevételed??
Jó...
Nekem ez a sztori több sebből vérzik.
1. Akivel ilyen történik, az kicsit részletesebben szokta ezt kiírni.
2. Apuka nem dolgozik..akkor eddig ő miért volt segítség egyáltalán??Ha elment csak mínusz 1 naplopó.
3. Most tényleg milyen segítséget vársz?Azt hitted itt tömegesen kérik el a bankszámlaszámod, és küldözgetnek neked pénzt?
Én személy szerint nem most jöttem le a falvédőről.
"1. Akivel ilyen történik, az kicsit részletesebben szokta ezt kiírni. " Miert? Hogy lehessen rajta csamcsogni? Velem is tortent ilyen, megsem reszletezem Adamig es Evaig visszamenoleg.
"2. Apuka nem dolgozik..akkor eddig ő miért volt segítség egyáltalán??Ha elment csak mínusz 1 naplopó. " -Apuka lehet hogy epp mostanaban vesztette el az allasat. Amugy a segitseg nem csak anyagi, foleg az apatol erzelmi tamogatast is varna az ember....
"3. Most tényleg milyen segítséget vársz?Azt hitted itt tömegesen kérik el a bankszámlaszámod, és küldözgetnek neked pénzt? " Nos, nyilvan allami segitseget. Mit vehet igenybe, mire szamithat, ilyesmi.
ÉS mi vagy te ???Szócső??
Már megint nem a kérdező felelt!!!
Ezért is kamu az egész.
- Rövid, "nagy felháborodást" keltő kérdés..Rövid magyarázat.
- Utána még kis részinformációk, de csak óvatosan.
- Kérdésekre nem felel.
- Végül pedig teljesen eltűnik.
Totál kamukérdés sémája van az egésznek!!Ja és közben 1000-el írogat mindenki mindent, a végén már egymásnak is esnek...juhhéé...
Ez így szar ügy. Bár nem értem miért nem fordult meg a fejedben az, hogy kutyából nem lesz szalonna. Azt gondoltad, hogy az eljárós, haverokkal lógós pasidat, majd gyerekkel fogod meg?
Tanácsért fordulj az önkormányzatod szoc. irodájához, esetleg a védőnőt is kérdezheted, mert ő is biztos látott már hasonló esetet. Anyaotthon nem rossz ötlet, meg a segélyszervezetekhez fordulás sem. Ruhát, babaholmit biztos tudnak adni, néha van, hogy kajacsomagot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!