Szerintetek elhagyjam? L/23
Ennyiből amit leírtál, (de biztos több van emögött, legalábbis remélem) az derül ki, hogy magadnak akarod tulajdonítani a párod és semmilyen más nőszemélyt (még az anyját sem) viseled el a közelében. Ez anyatípus viselkedésre vall és nagyfokú önzőségre, már boccs....
Ha az anyukája iszik, annak súlyos (NAGYON SÚLYOS!) lelki problémái lehetnek. Ez nyilván nem a te bajod, meg igazából semmi közötök egymáshoz, csupán egy közös van bennetek és az a barátod! Viszont, ha a barátodat szereted, akkor elviseled az anyját is, sőt, támogatnod kell abban, hogy ne hagyja magára a segítségre szoruló édesanyját, aki ilyen lelkiismeretes és önzetlen férfivá nevelte. Ez becsületre, tiszteletre méltó, a mai világban meg főleg! Te sem szeretnéd, ha idős korodban magadra hagyna a gyermeked. ó, én elhiszem, hogy az alkoholisták maguknak köszönhetik azt, ahova jutottak, de akkor is az anyja.
Sok gyökér! Anyuci pici fia meg az anya segítsége hatalmas a különbség emberek!
Tudod mit kérdező! hagyd el! Majd én lecsapok rá azt pisloghatsz! Ilyen pasit nem igen találni, aki gondol az édesanyjára, akinek hálával tartozik, hogy felnevelte!!!!
Én megbecsülném inkább a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!