Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvettük az ajándékot, de...

Megvettük az ajándékot, de kicsi. Odaadjuk azért a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Vettünk nekik egy ágytakarót. 200x240-es. Azt mondták, francia ágyra való. A szüleim ágya 220x240-es. (Lemértem! Sajnos, csak utólag). A barátom ágyára épp jó lenne, de ezt a szüleimnek szántuk. Ennél nagyobbat nem találunk a városban, sajnos. Rendelni nincs már idő. Más ajándékot nem szívesen vennék, tudom, hogy erre van "szükségük".
2009. dec. 20. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

és ha anyagot vennél?

am. sztem nem olyan gáz! ha vhol be tudja türni, akkor nem csuszik el. sztem.

2009. dec. 20. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem mondjátok meg karácsonykor, hogy mit szántatok nekik, és azt is, hogy kicsi lett, és rendeljetek újat, és mikor meg lesz adjátok oda nekik, ezt meg tartsátok meg! :)
2009. dec. 20. 15:40
 3/12 A kérdező kommentje:

Ilyen plüss ágytakarót vettünk. Tehát az "anyaggal" nem sokra mennék. :)

Azt mondták, ha rendelnének, nem biztos, hogy lenne ilyen. Vagy ha lenne, nem biztos, hogy olyan színbe ami nekünk jó. :(

2009. dec. 20. 15:44
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
20 centi eltérés mit számít? :) Add oda bátran.
2009. dec. 20. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Netről nem lehetne megrendelni? Valahol csak bírnád! vagy nézz körül teszveszen vagy vaterán, biztos van új (és használt) is! :)
2009. dec. 20. 15:51
 6/12 A kérdező kommentje:
A neten még nem néztük. De körülnézek.
2009. dec. 20. 15:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

én kocsiba vettem páromnak hozzávalot (nem alap dolgo,luxuscikk)

valoszimű nem belevalo,pont akkor volt váltás a kocsinál mikor az övét gyártották...de attol odaadom,és január elején csere (ahonnan rendelete,csak jan elején tudják leghamarabb)

sztem add oda nekik,aztán ha végképp nemjo,akkor kézenfogni őket,és együtt el a boltba

2009. dec. 20. 15:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem add csak nyugodtan oda.. 20 cm nem hiszem hogy olyan feltűnő lenne..

Kicsit látszani fog az ágy széle, de az nem nagy baj.. Biztos örülni fognak neki..ne aggódj emiatt.

2009. dec. 20. 15:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Add oda karácsonyra, de már most szervezd a cseréjét!

Tehát, ha addig nem is tudod kicserélni nagyobbra, a kibontásnál már biztos tudsz valami bíztatót mondani a szüleidnek:)

2009. dec. 20. 15:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt beszéltük a kedvesemmel, hogy rámérjük az ágyra ha a szüleim nem lesznek itthon. Hogy kb. hogy fog kinézni.
2009. dec. 20. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!