Férfi létemre túl érzékeny vagyok. Mit csináljak, hogy ez változzon?
Én is elég érzékeny vagyok hímnemű létemre. Szerintem elsőre lehet néhány tulajdonságomra még azt is mondanák hogy feminim típus vagyok. Az érzékenységemet meg nem szoktam annyira kimutatni. A magánéletemben sokat számít a hozzám közel állók véleménye, például barátnő. Erre különösen érzékeny tudok lenni. Az élet más területein pedig nem szoktam kimutatni. A sírás nagyon ritkán kap el. Egyáltalán nem jellemző rám és nem is értem, hogy miért. Viszont helyette nagyon el tud kapni a szomorú-keserűség. És általában annyira fel tudom húzni magam, hogy komolyan befolyásolja a teljesítményemet.
Amúgy meg szerintem férfias a viselkedésem a sport és a munka terén. Mármint azt gondolom, hogy elég sokmindenhez értek, amihez még a macsó férfiak sem. Nem azért teszem, hogy férfias legyek, hanem "belső indíttatásból". Szerintem racionálisan gondolkodom és próbálok az élet minden területén intelligensen eljárni. A szórakozásban is szerintem elég férfias témakörök vonzanak.
Viszont egyáltalán nem szeretek kérkedni a férfias dolgokkal. És nem is akarok ilyenekkel foglalkozni, hogy férfias vagy nőies egy adott tettem. Nem szeretem a sztereotípiákat. Továbbá nem szoktam azért tenni valamit, hogy férfiasabb legyek (ahogy sok nagy macsónál láttam). Persze az udvariasság az nekem is természetes, mint egy nő előreengedése az ajtón.
Nem hiszem, hogy tenned kéne ezzel valamit. Viszont jó, ha férfinak érzed magad a hétköznapi életedben, ha ez neked fontos. Nem árt, ha van valami hobbid, amit szeretsz csinálni és férfiasnak számít.
Semmi gond veled. Talán a feleséged egy kicsit visszaél az érzékenységeddel. Persze nem tudjuk, miért kiabál, mit tettél.
Szerintem ne akard leküzdeni. Sokkal nehezebb az érzelemmentes, rideg férfiakkal élni, mint egy érzékennyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!