Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvigyem karácsonykor az apjához?

Elvigyem karácsonykor az apjához?

Figyelt kérdés
Fél éve élünk külön a férjemtől, 14 hónapos a kisfiunk. Mióta nem vagyunk eggyütt kb. 2X látogatta meg a gyereket és 2-3 hetente telefonál, még most rendesen fizet gyerektartást. A fiam szülinapját nála is ünnepeltük, elvittem hozzá,volt torta meg ott volt a nagyi is,aki egyébként soha nem érdeklődött még a gyerek felől. Most megint azt kérte én vigyem hozzá karácsonykor,ottlesz a családja is akik állítólag kiváncsiak a kicsire.Nekem nem igazán van kedvem az egészhez, főleg, hogy tudom utána megint hónapokig nem keresne minket. Ti mit tennétek?
2009. dec. 18. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Én nem vinném el. Azért mert minek izgassam fel a gyereket, hogy utána rossz legyen neki. Meg ha a család egyébként nem kíváncsi rá, akkor ne pont most legyen az.
2009. dec. 18. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Vidd el, mégiscsak ő az apja...
2009. dec. 18. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha a gyermedet nézed akkor vidd el,vagy ha nem akarod elvinni akkor jöjjön hozzá az apuka.
2009. dec. 18. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

nem vinném el.

jöjjön el az apja, ha látn akarja.

a többi keves családtagnak meg semmi közük hozzá.

2009. dec. 18. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Pont a gyerek miatt nem kéne elvinni. Kétszer képes volt meglátogatni? Nem hinném hogy ez jót tesz neki. Meg mert karácsony lesz, azért kéne vinni? Gondolj bele, ha nem lenne ünnep, a kutya nem lenne kíváncsi rátok. nem bántásból írtam, hanem mert így látom. Én nem gondolkodnék ezen tovább. Szia
2009. dec. 18. 16:07
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Elvinném. Miért ne.
2009. dec. 18. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Én elvinném. Főleg, ha kérte rá. Talán voltak okai a nem látogatásnak (ami egyébként tény, hogy szemétség, nem is kicsi), de bízz benne, hogy változni fog, mert azért ilyenre is van példa. A gyereknek szüksége van az apjára is, nyugodtan vidd oda, semmi baj sem lesz :) Remélem ezek után fogja látogatni! Boldog Karácsonyt nektek :)
2009. dec. 18. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:

inkább ők jöjjenek hozzád ebben az influenzás időszakban. persze nem tudom, kocsival mennél-e vagy tömegközlekedéssel.

vidd el persze, lehet, hogy ez a szép ünnep jó alkamat ad majd a közeledésre.

2009. dec. 18. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
ha pedig nem lenne eredményes abban a tekintetben, hogy felébrednének benne az apai érzelmek, akkor is valószínűbb, hogy később is rendesen fizeti majd a gyerektartást, mint ha megtagadnád tőle ezt a gesztust.
2009. dec. 18. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!